Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Kuulutus: varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä

Kuulutus: varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä

 

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 23.7.2021 15:00    Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 2.7.2021 14:00    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin kunta on mukana kaksivuotisessa esiopetuskokeilussa. Kunnassa kokeilutoimintaa on kolmella päiväkodilla ja muut päiväkodit toimivat verrokkiryhminä.

Esiopetus Liperissä on monimuotoista. Sitä järjestetään koulujen yhteydessä joustavana esi- ja alkuopetuksena yhdessä 1-2. luokkien kanssa, vuoroesiopetuksena päiväkodilla, johon on yhdistetty luonto ja ulkona tapahtuva ilmiöpohjainen oppiminen sekä kaksivuotisena kokeilutoiminta. Puolivälin päiväkodilla toimii kaksi esiopetusryhmää, joissa työskentelee opettaja ja lähihoitaja.

Puolivälin päiväkodilla toteutetaan metsäeskaria, ryhmän kotipesä on päiväkodin pihalla sijaitsevassa kodassa. Metsässä oppiminen ja toimiminen antaa esiopetuksella monenlaisia mahdollisuuksia kokeilla ja kehittää toimintaa yhdessä lasten kanssa.

Mikäli sinua kiinnostaa ulkotoiminta, ulkona oppiminen ja uudenlainen tapa toteuttaa esiopetusta, niin laita meille hakemus tulemaan.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään esiopetuksessa on varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai luokanopettajan tutkinto. Tehtävä on määräaikainen 1.8.2021 - 28.5.2022.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työ alkaa: 1.8.2021
Palkkaus: KVTES:n mukainen
Työaika: 38,75

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    1.8.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    374059

Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 040 766 0940
tai sähköpostilla sirkka.helisten@liperi.fi

varhaiskasvatuksen vastaava
Mari Nukarinen
p. 0400 152 880