Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Kuulutus: työllisyyskoordinaattorin vakituinen tehtävä

Kuulutus: työllisyyskoordinaattorin vakituinen tehtävä

Työkykykoordinaattorin tehtävä

Liperin kunta
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 28.11.2021 21:00    Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 9.11.2021 15:15    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Me Liperin kunnan työllisyyspalveluissa työskentelemme liperiläisten asiakkaiden työllistymisen asioissa. Meidän tavoitteemme on ohjata asiakas yksilöllisesti kohti työllistymistä, koulutusta tai muuhun hänelle sopivaan palveluun. Me myös neuvomme ja autamme työnantajia erilaisissa työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme paikallisesti ja asiakaslähtöisesti, yksilöllisiä polkuja rakentaen ja asiakasta vastuullisesti tukien. Olemme mukana työllisyyden kuntakokeilussa.

Olemme nyt etsimässä juuri sitä oikeaa työkykykoordinaattoria tiimimme vahvistukseksi tosi tarkoituksella pysyvään työsuhteeseen.  Voisitko se olla juuri sinä?

Tule tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä osaksi hyvää työyhteisöä. Tehtävä on vakituinen ja työpiste sijaitsee Ylämyllyllä. Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja liikkumista eri kunnan toimipisteissä tarpeen mukaan. Työkykykoordinaattorina autat mm.  työnhakija-asiakkaita työkyvyn selvittelyn asioissa ja palveluihin hakeutumisessa.

Tehtävässäsi toimit Liperin kunnan työllisyyspalveluiden TOPAKKA-hankkeen työkykykoordinaattorina hankkeen keston loppuun saakka, jonka jälkeen työsuhde jatkuu työkykyasioihin keskittyvänä työhönvalmentajana.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta, esim.  sairaanhoitajan, sosionomin, fysioterapeutin tai työkykykoordinaattorin koulutus tukisivat työtäsi hyvin. Arvostamme itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, sekä työllisyydenhoidon palvelujärjestelmän tuntemusta.  Toivomme, että olet toiminut jo jonkin verran asiakastyössä ja työ- ja toimintakykyselvittelyihin liittyvät termit eivät ole sinulle täysin vieraita.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yleisen kunnallisen virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2586,31 euroa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja myös sinä pääset sekä kehittämään että kehittymään.  Olisitko sinä meidän etsimämme hyvä tyyppi, sopiva lisä joukkoomme? Kirjoita hakemus ja myy meille osaamisesi.

Valintaa koskevat haastattelut toteutetaan perjantaina 3.12.2021 ja työ alkaa viimeistään vuoden 2022 alkupuolella.

Hakuaika päättyy 28.11.2021 klo 21.00


Työ alkaa:    Sopimuksen mukaan
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    394464

Yhteystiedot
Henkilöstöpäällikkö Mari Pitkänen, puh. 040 167 6103 tai mari.pitkanen@liperi.fi. Laitathan vaikka whatsuppia, jos et tavoita.