Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Kuulutus: terveysliikunnanohjaajan vakinainen tehtävä

Kuulutus: terveysliikunnanohjaajan vakinainen tehtävä

Terveysliikunnanohjaajan tehtävä

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Vapaa-aika
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 21.2.2021 23:59       Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 27.1.2021 11:15    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin vapaa-aikapalveluissa on haettavana terveysliikunnanohjaajan vakinainen tehtävä.

Vapaa-aikapalvelut ovat keskeinen osa kunnan hyvinvointipalveluiden kokonaisuutta.  Liperin kunnan vapaa-aikapalveluihin kuuluvat nuoriso-, kulttuuri ja liikuntapalvelut.  

Terveysliikunnanohjaajalta edellytetään kokemusta eri ikäisten ihmisten liikunnanohjaamisesta sekä yksilöohjauksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innostusta kehittää kunnan liikuntapalveluja, monipuolista ammattitaitoa ja kykyä tarvittaessa tarttua tehtävään kuin tehtävään.

Terveysliikunnanohjaajan työtehtäviin kuuluvat kunnan järjestämien liikuntaryhmien suunnittelu ja ohjaus, liikuntaneuvonnan suunnittelu, markkinointi ja toteutus sekä vammaisneuvoston sihteeriys. Työhön kuuluu myös vapaa-aikapalveluiden yhteisten tapahtumien ja toiminnan suunnittelua ja toteutusta yhdessä työyhteisön kanssa. Terveysliikuntaohjaajan työ edellyttää halua toimia verkostoissa ja kehittää liikunta- ja vapaa-aikapalveluja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Terveysliikunnanohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen liikunta-alan tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työ sisältää ilta - ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttö tulee olla mahdollista.

Tehtävä pyritään täyttämään 15.3.2021 alkaen. Haastattelut järjestetään 25.2.2021.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän sisällä valintapäätöksen saamisesta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    15.3.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    336419

 

Yhteystiedot
Vapaa-aikapäällikkö
Pasi Majoinen
pasi.majoinen@du.liperi.fi
p. 0400678799

Hyvinvointijohtaja
Riitta Lappalainen
riitta.lappalainen@liperi.fi
p. 0408347185