Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Kuulutus: kaavasuunnittelija (jatkettu haku)

Kuulutus: kaavasuunnittelija (jatkettu haku)

 

Kaavasuunnittelija (jatkettu haku)

Liperin kunta
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 8.2.2021 15:00         Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 14.1.2021 14:45    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin kunnan elinympäristöpalveluiden palvelualue hakee kaavasuunnittelijaa vakinaiseen tehtävään

Joensuun kasvukeskuksen kyljessä ja Saimaan latvavesistöjen syleilyssä sijaitseva Liperi on elävä ja aktiivinen kolmen taajaman kunta, jossa tapahtuu paljon maankäytön, kaavoituksen ja rakentamisen alalla. Liperissä on kulttuuria, luontoa, palveluita, yrittäjyyttä - kaikki kätevästi hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tämä tekee Liperistä erinomaisen paikan asua, työskennellä, yrittää ja viettää vapaa-aikaa.

Tule mukaan innostuneeseen ja aikaansaavaan joukkoomme suunnittelemaan kuntaamme! Täällä pääset vaikuttamaan ja seuraamaan aitiopaikalta kunnan kasvua ja kehitystä. Kaavasuunnittelijan keskeisiin tehtäviin kuuluvat yleis- ja asemakaavoitustyöt. Lisäksi työhön sisältyy maaomaisuuden hallintaan, tonttien luovutukseen ja markkinointiin sekä kartta- ja paikkatietoon liittyvät tehtävät sekä tulosyksikön asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät.

Kaavasuunnittelijan viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen eduksi luetaan riittävä kokemus maankäytön suunnittelusta, kaavoituksesta, maaomaisuuden hallinnasta sekä maankäyttö- ja rakennuslain tuntemuksesta. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.

Hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa. Haastattelut järjestetään 15.2.2021, 17.2.2021 ja 18.2.2021. Haastattelut voidaan tarvittaessa toteuttaa etäyhteyksien kautta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    1.3.2021 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus:    TS:n mukaisesti
Työavain:    332828

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa tekninen johtaja Jouni Pekonen, 050 467 3533 ja hallintosihteeri Tanja Jänis, tanja.janis@liperi.fi

 

 

Yhteystiedot