Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset 1.1.2022 alkaen, sisältö

Kuulutukset ja ilmoitukset 1.1.2022 alkaen

Liperin kunnan kuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan 1.1.2022 alkaen Dynasty-alustalla.

Tällä sivulla olevat kuulutukset ja ilmoitukset ovat luettavissa niiden nähtävilläoloajan. Uudet kuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan yllä olevan linkin sivustolla.

Tällä sivulla olevien kuulutusten ja ilmoitusten vanhenemisen jälkeen sivulle tulee automaattinen uudelleenohjaus yllä olevan linkin Dynasty-alustaan.

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Kuulutus: hyvinvointi- ja hankekoordinaattorin vakituinen tehtävä

Kuulutus: hyvinvointi- ja hankekoordinaattorin vakituinen tehtävä

Hyvinvointi- ja hankekoordinaattori

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 17.12.2021 15:00    Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 24.11.2021 13:30    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin kunnan hyvinvointipalveluihin haetaan hyvinvointi- ja hankekoordinaattoria vakituiseen tehtävään.

Laaja-alaisen, poikkihallinnollisen ja moniammatillisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työn rooli kunnassa on kasvanut. Uuteen tehtävään palkattava hyvinvointi- ja hankekoordinaattori koordinoi kaiken ikäisten kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä sekä hyvinvointipalveluiden hankkeiden kokonaisuutta.

Hyvinvointi- ja hankekoordinaattori valmistelee useita lakisääteisiä, kunnan toimintaa ohjaavia asiakirjoja sekä vastaa niiden toimenpanon seurannasta. Lisäksi hän toimii kunnan ehkäisevän päihdetyön koordinaattorina. Hyvinvointi- ja hankekoordinaattori osallistuu perhekeskustoimintaan, järjestöyhteistyöhön ja on mukana Lapsiystävällinen kunta- työssä. Hän osallistuu myös erilaisten hankkeiden sekä valtion erityisavustusten hakemiseen, seurantaan sekä raportointiin, tehden näissä tiivistä yhteistyötä tulosaluejohtajien ja kunnan hankeasiantuntijan kanssa.  

Hyvinvointi- ja hankekoordinaattorin tehtävä on asiantuntijatehtävä, joka vaatii laajaa kokonaisuuksien hallintaa, strategista osaamista sekä laajan yhteistyöverkoston koordinointia. Työ edellyttää itsenäistä ja tarkkaa työskentelyä, hyviä tieto- ja viestintäteknologisia taitoja, talousosaamista, organisointitaitoja ja hyviä yhteistyötaitoja.

Etsimme hyvinvointityön osaajaa, joka seuraa aktiivisesti alan linjauksia, tutkimustietoa ja avoimeksi tulevia hankehakuja. Kokemus hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työstä ja hankehallinnoinnista katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Työaikamuoto liukuva toimistotyö 36,25 tuntia/viikko, tehtäväkohtainen palkka 3 020 €/kk.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään 12.1.2022.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20 83101 Liperi.


Työ alkaa:    1.2.2022
Palkkaus:    KVTES:n mukaan
Työavain:    397592

Yhteystiedot
Hyvinvointijohtaja
Riitta Lappalainen
riitta.lappalainen@liperi.fi
p. 040 8347185