Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset 1.1.2022 alkaen, sisältö

Kuulutukset ja ilmoitukset 1.1.2022 alkaen

Liperin kunnan kuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan 1.1.2022 alkaen Dynasty-alustalla.

Tällä sivulla olevat kuulutukset ja ilmoitukset ovat luettavissa niiden nähtävilläoloajan. Uudet kuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan yllä olevan linkin sivustolla.

Tällä sivulla olevien kuulutusten ja ilmoitusten vanhenemisen jälkeen sivulle tulee automaattinen uudelleenohjaus yllä olevan linkin Dynasty-alustaan.

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Kuulutus: esiopetuksen johtajan määräaikainen tehtävä

Kuulutus: esiopetuksen johtajan määräaikainen tehtävä

 

Esiopetuksen johtajan tehtävä

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 26.11.2021 15:00    Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 12.11.2021 09:00    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Meitä on täällä Liperin varhaiskasvatuksessa innostuva, innostava ja kehittävä työporukka. Johtoryhmään kuuluu hyvin erilaisella osaamisella ja vahvuuksilla varustettuja varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Nyt meitä on yhteensä seitsemän, neljä vastaavaa, palvelusuunnittelija, hyvinvointipedagogi ja varhaiskasvatuksen johtaja. Haemme tiimiin määräaikaista (ajalle 2.1. - 31.12.2022) esiopetuksesta vastaavaa henkilöä. Teemme vankkaa tiimityötä ja toteutamme arjessa jaettua johtajuutta.

Haussa oleva varhaiskasvatuksen vastaava on Jyrin, Salokylän ja Liperin esiopetusyksiköiden esimies ja vastaa koko kunnan esiopetuksen pedagogisesta suunnittelusta, arvioinnista toteutuksesta. Tärkein tehtäväsi on pedagogiikan johtaminen, esiopetussuunnitelmien muuttaminen toiminnaksi, henkilöstön osaamisen vahvistaminen, jaetun johtajuuden toteuttaminen opettajien kanssa, tiimien vuorovaikutuksen parantaminen ja koko yhteisön toimintakulttuurin luominen. Olemme mukana 2 -vuotisessa esiopetuskokeilussa ja siksi on kaksi esiopetussuunnitelmaa työnalla. Painopiste tehtävässä on pedagogiikan johtaminen.

Työn merkityksellisyys ja työpaikan arvot merkitsevät meille paljon. Merkityksellisyys syntyy lasten kanssa työskentelystä, ja mahdollisuudesta päivä päivältä tehdä lasten elämästä rikkaampaa, iloisempaa, innostavampaa, liikunnallisempaa.

Arvot, joihin olemme sitoutuneet ovat osallisuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus sekä terveellinen ja kestävä elämäntapa. Tällä hetkellä päällimmäisenä ovat kaksivuotinen esiopetus, monilukutaito, Green Care, taide- ja musiikkikasvatus, liikkuva varhaiskasvatus ja toivottavasti tammikuusta alkaen jotakin uutta, mitä sinä toisit mukanasi ja mistä olet innostunut.

Tässä vain lyhyt kuvaus toiminnastamme, mikäli sinulla heräsi kiinnostus tehtävää kohtaan niin soita tai käy tutustumassa nettisivuihimme www.liperi.fi/varhaiskasvatus ja laita hakemus tulemaan.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen vastaavan tehtävään on varhaiskasvatuksen tai kasvatustieteen maisterin (luokanopettaja) tutkinto.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika ja tehtäväkohtainen palkka on 3341,98 €.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    2.1.2022
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    394977

Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
puh. 040-766 0940
etunimi.sukunimi@liperi.fi