Kuntouttava työtoiminta pääkuva

Navigaatiovalikko

Kuntouttava työtoiminta sisältö

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta kohentaa työelämävalmiuksia ja tukee elämänhallintaa.

Tarvitsetko

  • vaihtelua ja uusia ideoita arkeesi?
  • päivitettyä tietoa työllistymistä ja koulutusmahdollisuuksista?
  • tukea elämänhallintaan ja kuntoutumiseen?
  • uusia tuttavuussuhteita?
  • tukea jatkosuunnitelmien tekemiseen?

Oletko

  • epävarma työkyvystäsi tai jaksamisestasi?
  • ollut pitkään työttömänä ja halukas aloittamaan työtoiminnan porrastetusti?
  • valmis siirtymään kohti työelämää tai opiskeluja?
  • halukas kokeilemaan erilaisia työtehtäviä?

Kuntouttavaan työtoimintaan pääset ottamalla yhteyttä sosiaaliohjaajaan tai työllisyyspalveluihin. Toimintaa järjestetään kunnan eri yksiköissä, yhdistyksissä, Siun Sotella ja kunnan omilla työpajoilla. Osallistumalla kuntouttavaan työtoimintaan täytät aktiivimallin vaatimukset.

Kuntouttavassa työtoiminnassa sinulle laaditaan aina yksilölliset tavoitteet ja jatkosuunnitelmat. Saat tukea ja ohjausta sosiaaliohjaajalta ja kunnan työllisyyspalveluista. 

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat aloittaa kuntouttavan työtoiminnan!

Lomake

Lähetä meille yhteydenottopyyntö!

Syötä kenttään etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja mahdollisesti sähköposti.

Kuntouttava työtoiminta katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hanke käynnistyy

YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hanke käynnistyy

Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki ovat helmikuussa käynnistäneet yhteisen työllisyyshankkeen vuosille 2020-2022. YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hanke toimii tiiviisti kunkin kunnan työllisyyspalvelujen yhteydessä.

YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hankkeella edesautamme hankekuntien ja koko seudun työttömyysasteen laskua valtakunnalliselle tasolle. Hankkeella ennaltaehkäistään työttömyyden pitkittymistä ja vaikutetaan ennaltaehkäisevästi kuntien työmarkkinatukikustannusten syntymiseen. YTYÄ!-hanke saa valtaosan rahoituksesta Euroopan sosiaalirahastolta. Hankkeen kokonaisbudjetti on runsaat 1,8 miljoonaa euroa. Hanketta hallinnoi Liperin kunta ja hanke työllistää hankekoordinaattorin lisäksi kuusi kuntiin sijoittuvaa työhönvalmentajaa

Tukea työnhakijoille ja työnantajille

Työnhakijoille tarjoamme vahvaa henkilökohtaista tukea ja neuvontaa työnsaannin helpottamiseksi tai osaamisen kehittämiseksi. Tavoitteena on, että työnhakijat löytäisivät mahdollisimman varhaisessa vaiheessa oikean palvelun piiriin.
Luomme työnantajille matalan kynnyksen työllistämisen palvelumallin ja selvitämme hankkeessa myös rekrytointiapu-mallia, jossa kunta palkkaa työntekijän ja siirtää työntekijän työskentelemään yritykseen, joka vastaa syntyvistä palkkakustannuksista.

Yhteydenottoja matalalla kynnyksellä

YTYÄ! -hankkeessa työskentelee kuusi työhönvalmentajaa, jotka sijoittuvat kaikkiin neljään hankekuntaan. Tämän lisäksi hankekoordinaattori Paula Mattila on jo aloittanut työnsä hankkeesta vetovastuussa olevan Liperin kunnan palveluksessa.
Toiminnan päästessä täyteen vauhtiin hankkeen työntekijät kontaktoivat eri tavoin työnhakijoita ja työnantajia, mutta asiasta kiinnostuneet voivat mielihyvin ottaa myös itse suoraan yhteyttä hankehenkilöstöömme. Haluamme rohkaista kiinnostuneita tulemaan esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa hanketoimijoiden juttusille!

     

Useiden ihmisten käsiä yhdessä yhteistyön merkkinä, kuvattuna alhaalta päin.

Lisätietoja antavat:

Yhteystiedot

Reetta Partanen

työ- ja yksilövalmentaja
050 409 0304
reetta.partanen@liperi.fi
Ylämyllyntie 62 B, 80400 Ylämylly

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute