Navigaatiovalikko

Kuntalaisaloitteet sisältö

Kuntalaisaloitteet

Kuntalaisaloitteella voit osallistua Liperin kunnan toimintaan ja vaikuttaa siihen, millaisia päätöksiä teemme yhdessä tänään ja huomenna.

Kuntalaisaloitteet kannattaa tehdä sähköisesti Kuntalaisaloitteet sivujen kautta. Sivujen kautta voit tehdä aloitteen helposti, kerätä siihen verkossa nimiä ja lähettää sen suoraan kuntaan käsiteltäväksi.

Sivujen kautta näet minkälaisia aloitteita Liperiin on tehty ja osallistua avoimena oleviin aloitteisiin.

Kuntalaisaloitteita voi tehdä myös kirjallisesti toimittamalla ne Liperin kunnan kirjaamoon kunnanvirastolle. Suosittelemme kuitenkin käyttämään sähköistä Kuntalaisaloite-sivua, sillä silloin kaikki voivat nähdä aloitteen ja osallistua siihen verkkosivun kautta. Kuntalaisaloitteen voit jättää myös Miunpalveluiden sähköisen asioinnin sivun kautta.

Kunnan kirjaamoon toimitetuista aloitteista ja valtuuston tekemistä valtuustoaloitteita saa lisätietoa Liperin kunnan kirjaamosta.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Vesijohtovuoto Mäntytie 3:n piha-alueella kirkonkylällä

Vesijohtovuoto Mäntytie 3:n piha-alueella kirkonkylällä

Vedenjakelu katkaistaan korjaustyön ajaksi mahdollisimman suppealta alueelta. Jaamme tiedotteet vedenjakelun katkosta niihin kiinteistöihin, jotka ovat mahdollisen jakelukatkon piirissä. Korjaus aloitetaan keskiviikkona 12.8.2020 ja vedenjakelu katkaistaan aikaisintaan klo 8.00.

Päivitys 13.8.2020: Korjaustyöt saatiin suunnitellusti päätökseen keskiviikon 12.8. aikana ja vedenjakelu on taas normaalisti käynnissä.

Vesijohto on rikkoutunut Liperin kirkonkylällä Pappilantien ja Mäntytien välisellä alueella.

Vedenjakelu katkaistaan korjaustyön ajaksi mahdollisimman suppealta alueelta. Jaamme tiedotteet vedenjakelun katkosta niihin kiinteistöihin, jotka ovat mahdollisen jakelukatkon piirissä.

Korjaus aloitetaan keskiviikkona 12.8.2020 ja vedenjakelu katkaistaan aikaisintaan klo 8.00.

Katkoksen kestoa ei voi tässä vaiheessa ennakoida, mutta arvio on että vedenjakelu saataisiin päälle klo 15 mennessä. Vettä kannattaa kuitenkin ottaa korjaustyön ajaksi varalle.

Pyydämme asukkaita myös varmistamaan, että hanoja ei jätetä korjaustyön aikana auki. Auki jäänyt hana voi aiheuttaa vesivahingon vedenjakelun palautuessa.

Korjaustyön valmistumisesta ilmoitetaan kunnan nettisivuilla.

Korjaustyön jälkeen vedessä voi esiintyä ilman aiheuttamaa sameutta. Veden maltillisella juoksuttamisella ilman saa poistettua.

Pahoittelemme korjauksesta aiheutuvaa haittaa!

Käsi ottamassa vesihanasta vettä pulloon.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute