Navigaatiovalikko

Kuntainfo sisältö

Liperin kunta

Lue täältä lisää Liperin kunnan historiasta, logosta ja sen käytöstä ja ystävyyskuntatoiminnastamme.

Löydät Liperin myös sosiaalisesta mediasta.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: varhaiskasvatuksen vastaavan määräaikainen tehtävä

Kuulutus: varhaiskasvatuksen vastaavan määräaikainen tehtävä

 

Varhaiskasvatuksen vastaavan tehtävä

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 5.12.2021 23:59    Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 18.11.2021 15:30    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Meitä on täällä Liperin varhaiskasvatuksessa innostuva, innostava ja kehittävä työporukka. Johtoryhmään kuuluu hyvin erilaisella osaamisella ja vahvuuksilla varustettuja varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Meitä on nyt yhteensä seitsemän, viisi vastaavaa, palvelusuunnittelija, hyvinvointipedagogi ja varhaiskasvatuksen johtaja. Etsimme joukkoomme uutta vastaava. Teemme vankkaa tiimityötä ja toteutamme arjessa jaettua johtajuutta.

Uusi määräaikainen (ajalle 2.1.2022 - 31.12.2024) varhaiskasvatuksen vastaava on Liperin ja Viinijärven päiväkodin johtaja. Tärkein tehtäväsi on pedagogiikan johtaminen, vasun muuttaminen toiminnaksi, henkilöstön osaamisen vahvistaminen, jaetun johtajuuden toteuttaminen opettajien kanssa, tiimien vuorovaikutuksen parantaminen ja koko yhteisön toimintakulttuurin luominen. Eli tiivistettynä työ on lasten, perheiden ja henkilökunnan hyvinvoinnin edistämistä, ja tietysti kesällä kesäkanojen hyvinvoinnin edistäminen.

Työn merkityksellisyys ja työpaikan arvot merkitsevät meille paljon. Merkityksellisyys syntyy lasten kanssa työskentelystä, ja mahdollisuudesta päivä päivältä tehdä lasten elämästä rikkaampaa, iloisempaa, innostavampaa, liikunnallisempaa.

Arvot, joihin olemme sitoutuneet ovat osallisuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus sekä terveellinen ja kestävä elämäntapa. Tällä hetkellä päällimmäisenä on kaksivuotinen esiopetus, monilukutaito, Green Care, taide- ja musiikkikasvatus, liikkuva varhaiskasvatus ja toivottavasti jotakin uutta tammikuusta alkaen, mitä sinä toisit mukanasi ja mistä olet innostunut.

Tässä vain lyhyt kuvaus toiminnastamme, mikäli sinulla heräsi kiinnostus tehtävää kohtaan niin soita tai käy tutustumassa nettisivuihimme www.liperi.fi/varhaiskasvatus  ja laita hakemus tulemaan.

Kelpoisuusvaatimuksena määräaikaiseen varhaiskasvatuksen vastaavan tehtävään on varhaiskasvatuksen maisterin tutkinto.

Tehtävissä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika ja tehtäväkohtainen palkka on 3341,98 €.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    2.1.2022
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    396479

Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
puh. 040-766 0940
etunimi.sukunimi@liperi.fi

 

 

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute