Hallinto kunnanjohtaja pääkuva

Navigaatiovalikko

Kunnanjohtaja sisältö

Liperin kunnanjohtaja Hannele Mikkanen

Liperin kuntaa on johtanut vuodesta 2003 Hannele Mikkanen.

Liperin kunnanjohtaja Hannele Mikkanen johtaa Liperin kunnan työntekijäjoukkoa ja vastaa kunnanhallitukselle päätettäväksi menevien asioiden valmistelusta. Kunnanjohtaja kehittää Liperin toimintaa ja pitää huolta kunnan elinvoimasta sekä hyvinvoinnista.

Innokkaana liikunnanharrastajana ja mökkeilijänä tunnettu Hannele  on johtanut Liperin kuntaa vuodesta 2003 saakka. Ennen kunnanjohtajuutta hän toimi Liperin sivistysjohtajana. Koulutukseltaan Hannele on kasvatustieteiden maisteri.

Hannele on mukana monissa  verkostoissa myös valtakunnan tasolla.

Hän tapaa liperiläisiä säännöllisesti niin kasvokkain kuin sosiaalisessa mediassakin.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viestintäsihteerin ja asianhallintasihteerin tehtävät haettavana

Viestintäsihteerin ja asianhallintasihteerin tehtävät haettavana

Liperin keskushallintopalveluissa on haettavana viestintäsihteerin ja asianhallintasihteerin tehtävät. Hakuaika molempiin on avoinna 26. tammikuuta asti.

Viestintäsihteeri

Tule meille viestintäsihteeriksi vahvistamaan viestinnän keinoin Liperin kuntakuvaa houkuttelevana asuin- ja yrittäjyyskuntana!

Viestintäsihteerinä tehtäviisi kuuluvat kunnan päivittäinen someviestintä ja sen seuranta. Vastaat myös kunnan verkkosivujen ja sisäisen intran sisällöntuottamisesta ja kehittämisestä yhä enemmän vuorovaikutteisemmiksi ja saavutettaviksi.

Esitteiden, ilmoitusten, kutsujen, oppaiden ja julkaisujen suunnittelu ja laatiminen yhdessä viestinnän suunnittelijan kanssa on olennainen osa työtäsi, kuten myös erilaisten tapahtumien järjestäminen. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.2.2022 -31.1.2024

Lisätietoja tehtävästä antavat hallintopäällikkö Terttu Sarkkinen (terttu.sarkkinen@liperi.fi, p. 040 761 1055) sekä viestinnän suunnittelija Maija Palojärvi (maija.palojarvi@liperi.fi, p. 0400 957 619).

Asianhallintasihteeri

Liperin kunnan asianhallintasihteerin tehtävään kuuluvat asiakirjahallinnon asiantuntijatehtävät ja asiakirjahallinnon kokonaisvaltainen kehittäminen. Asianhallintasihteerinä vastaat kunnan kirjaamopalveluista.

Tehtävään kuuluu lisäksi luottamushenkilötoimielimien esityslistojen valmistelua ja pöytäkirjanpitoa sekä monipuolisia toimistotehtäviä. Toimit myös kunnan asianhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Terttu Sarkkinen (terttu.sarkkinen@liperi.fi, p. 040 761 1055)
Hakuaika molempiin tehtäviin on avoinna 26. tammikuuta 2022 klo 15:00 asti.
Henkilön kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä

Yhteystiedot

Hannele Mikkanen

Kunnanjohtaja
 0400 139 989
hannele.mikkanen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute