Hallinto kunnanjohtaja pääkuva

Navigaatiovalikko

Kunnanjohtaja sisältö

Liperin kunnanjohtaja Hannele Mikkanen

Liperin kuntaa on johtanut vuodesta 2003 Hannele Mikkanen.

Liperin kunnanjohtaja Hannele Mikkanen johtaa Liperin kunnan työntekijäjoukkoa ja vastaa kunnanhallitukselle päätettäväksi menevien asioiden valmistelusta. Kunnanjohtaja kehittää Liperin toimintaa ja pitää huolta kunnan elinvoimasta sekä hyvinvoinnista.

Innokkaana liikunnanharrastajana ja mökkeilijänä tunnettu Hannele  on johtanut Liperin kuntaa vuodesta 2003 saakka. Ennen kunnanjohtajuutta hän toimi Liperin sivistysjohtajana. Koulutukseltaan Hannele on kasvatustieteiden maisteri.

Hannele on mukana monissa  verkostoissa myös valtakunnan tasolla.

Hän tapaa liperiläisiä säännöllisesti niin kasvokkain kuin sosiaalisessa mediassakin.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Hyvinvointilautakunta valitsi uuden rehtorin Liperiin

Hyvinvointilautakunta valitsi uuden rehtorin Liperiin

Liperin yhtenäisen peruskoulun rehtorin virkaan on valittu Antti Ikonen.

Rehtorin virka tuli avoimeksi edellisen rehtorin irtisanoutuessa keväällä 2018. Virka oli haettavana 14.12.2018 – 4.2.2019. Virkaa haki määräaikaan mennessä 13 hen­ki­löä. Haastatteluun kutsuttiin Virpi Eronen, Sari Martikainen, Ant­ti Ikonen, Tuomo Pesonen ja Arja Karhunen.

Lautakunta valitsi kokouksessaan 21.3.2019 yksimielisesti Liperin yhtenäisen peruskoulun
reh­to­rin virkaan kasvatustieteiden ja hallintotieteiden maisteri Antti Ikosen Joensuusta.

Valinnan kokonaisarvio on tehty ansiovertailun ja haastattelujen perusteella. Antti Ikosella on virkaan vaadittu opetushallinnon tutkinto ja laaja työkokemus opettajan sekä rehtorin työstä. Hänellä on laaja-alaista pedagogista ja hal­linnollista osaamista sekä vahvaa näyttöä koulutuksen ja koulutusjohtamisen kehittämistyöstä. Ikonen toimii Suomen rehtoreiden puheenjohtaja sekä mm. Kansallisen arviointineuvoston (Karvin) jäsenenä. Kokonaisarvion perusteella Antti Ikonen on hakijoista soveltuvin avoinna olevaan virkaan.

Antti Ikosen kieltäytymisen varalle valittiin ensimmäiselle varasijalle kasvatustieteen maisteri Anja Karhunen Kontiolahdelta ja toiselle varasijalle filosofian maisteri Virpi Eronen Liperistä. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Uusi rehtori aloittaa virassaan 1.8.2019.

Liperin koulu

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Hannele Mikkanen

Kunnanjohtaja
0400 139 989
hannele.mikkanen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute