Navigaatiovalikko

Kunnan laskutusosoite sisältö

Kunnan laskutusosoite

Liperin kunta ottaa vastaan pääsääntöisesti vain sähköisiä laskuja.

Kunnan laskutusosoite

Liperin kunta/ Ostoreskontra
PL 400, 83101 Liperi

Y-tunnus 0169583-6

Verkkolaskuosoite OVT-tunnus 003701695836
Operaattori Ropo Capital, OVT-tunnus 003714377140

Laskut asiakkaillemme

Laskutamme kuluttaja-asiakkaitamme e-laskulla, paperilaskulla tai suoramaksusopimuksella.

Suosittelemme siirtymistä e-laskuun.

Tarvittaessa lähetämme edelleen myös paperilaskuja

Kunnan laskut saat e-laskuiksi tehtyäsi sopimuksen verkkopankissasi.

Käytä tunnisteena Liperin kunnan edellisen laskun viitettä. Tämän jälkeen kaikki Liperin kunnan laskut tulevat verkkopankkiisi.

Liperin kunnan maksut ja taksat löydät niiden omalta sivulta.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Koronarajoitukset sallivat äänestämisen

Koronarajoitukset sallivat äänestämisen

Vuodenvaihteessa asetetut uudet rajoitukset eivät vaikuta aluevaalien ennakkoäänestykseen. Äänestyspaikat saavat olla auki ja niissä saa käydä äänestämässä.

Itä-Suomen aluehallintovirasto teki heikentyneen koronatilanteen vuoksi pikaisella aikataululla uusia rajoituspäätöksiä yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokouksiin.

Aluevaalien ennakkoäänestys käynnistyy keskiviikkona 12. tammikuuta, mutta vuodenvaihteessa asetetut uudet rajoitukset eivät koske niitä. Äänestyspaikat saavat olla auki ja niissä saa käydä äänestämässä.

Avi kielsi Itä-Suomen kuntien alueella järjestettävät sisä- ja ulkoilmatilaisuudet 20. tammikuuta asti. Asiakas- ja yleisötiloja on suljettuna 13. tammikuuta saakka.

Väliaikaisesti on kielletty sellaiset yleisötilaisuudet, joilla tarkoitetaan yleisölle avoimia huvitilaisuuksia, kilpailuja, näytöksiä ja muita niihin rinnastettavia tilaisuuksia. Tällaisia ovat myös kutsuun tai jäsenyyteen sidotut tilaisuudet, jollei niitä voida osanottajien lukumäärän, tilaisuuden laadun tai muiden erityisten syiden perusteella pitää luonteeltaan yksityisenä.

- Eli virallisiin valtiollisiin vaaleihin liittyvä äänestys ei ole sellainen yleisötilaisuus, jota määräyksemme koskee, aluehallintoylilääkäri Sami Remes Itä-Suomen aluehallintovirastosta kertoo.

- Jokaisen toimijan on tärkeää huomioida toiminnassaan yleiset ohjeet hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä estetään, vaikka toiminta tai tapahtuma ei kuuluisikaan aluehallintovirastojen määräämien rajoitusten piiriin, Remes muistuttaa.

Aiemmin avi linjasi, ettei aluevaalien torikampanjointi ole sallittua, sillä se luokitellaan ulkoilmatapahtumaksi. Toreilla saa korkeintaan jakaa vaalimainoksia.

 

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute