Navigaatiovalikko

Kunnan kirjaamo sisältö

Kunnan kirjaamo

Kirjaamo on kunnan hallinnossa keskeinen paikka.

Siellä kirjataan kuntaan tulevat asiakirjat saapuneiksi, jonka jälkeen ne lähtevät käsittelyyn kunnan hallinnossa.

Kirjaamo toimittaa asiakirjan käsiteltäväksi sille viranhaltijalle tai toimielimelle, jolle kyseinen asia kuuluu. Kirjaamo kertoo tarvittaessa, missä vaiheessa asioiden käsittely on.

Kirjaamo vastaa myös Liperin kunnan virallisen ilmoitustaulun hoitamisesta. Liperin kunnan virallinen ilmoitustaulu sijaitsee kunnanvirastolla, osoitteessa Varolantie 3.

Liperin kunnan kirjaamo
Varolantie 3, 83100 Liperi
kirjaamo@liperi.fi
 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Vapaa-aikapäällikön virka haettavana

Vapaa-aikapäällikön virka haettavana

Liperin hyvinvointilautakunta julistaa haettavaksi vapaa-aikapäällikön viran. Hakuaika päättyy 25. lokakuuta 2020 klo 23:59.

Haemme Liperin kuntaan vapaa-aikapäällikköä, jolla on vankka kokemus nuoriso-, kulttuuri ja liikuntapalveluista ja vahvaa talouden ja hallinnon osaamista.

Vapaa-aikapäällikkö vastaa oman tulosalueen hallinnosta, taloudesta, toiminnasta ja strategisesta kehittämisestä sekä toimii vapaa-aikapalveluiden henkilöstön lähiesimiehenä. Vapaa-aikapäällikkö on hyvinvointipalvelujen johtoryhmän sekä Siun soten paikallisen neuvottelukunnan/hyvinvointityöryhmän jäsen.

Vapaa-aikapäällikön virkaan kuuluu myös järjestöyhteistyö sekä nuorisovaltuuston, vammais- ja ikäihmisten neuvoston sekä lapsiparlamentin toiminnan koordinointi.

Vapaa-aikapäällikkö työskentelee tiivissä yhteistyössä elinympäristöpalveluiden kanssa liikuntapaikkojen ja -alueiden kehittämisessä.

Viran hakuaika päättyy 25.10.2020 klo 23:59. Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelutyöryhmä valitsee haastateltavat ja suorittaa haastattelut. Haastattelut järjestetään 2.–3.11.2020.

Uuden vapaa-aikapäällikön valinta pyritään tekemään hyvinvointilautakunnan kokouksessa 12.11.2020. Virka täytetään sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 4.1.2021. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä.

Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä

Lisätietoja antavat:

Yhteystiedot

Arto Kuivalainen

Asianhallintasihteeri
 040 630 0763
Varolantie 3, 83100 Liperi

Helena Mattsson

Tiedonhallintasuunnittelija
 040 674 7642
helena.mattsson@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute