Navigaatiovalikko

Esiopetuskokeilun opetussuunnitelma

Kaksivuotisen esiopetuskokeilun opetussuunnitelma

Opetushallitus on laatinut kaksivuotisen esiopetuksen kokeilun opetussuunnitelman perusteet. Perusteissa on päätetty kokeilun opetuksen tavoitteista, oppimisen alueista ja niiden keskeisistä sisällöistä sekä kodin ja esiopetuksen yhteistyöstä ja oppilashuollosta.

Kokeilun paikallisessa opetussuunnitelmassa huomioidaan erityisesti ehyet siirtymät varhaiskasvatuksesta esiopetukseen ja esiopetuksesta alkuopetukseen sekä oppimisen polun jatkuvuus.

Liperin kaksivuotisen esiopetuskokeilun opetussuunnitelma on hyväksytty hyvinvointilautakunnassa kesäkuussa 2021.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Haemme virkistystuokioiden toteuttajia asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille

Haemme virkistystuokioiden toteuttajia asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille

Tulisitko toteuttamaan kulttuuri- ja taidevierailun, toiminnallisen tuokion, työpajan tai muuta aktiviteettia vanhuksille?

Liperin kunta hakee virkistystuokioiden toteuttajia Liperissä asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille. Palvelut voivat olla kulttuurin ja taiteen keinoin toteutettuja vierailuja, toiminnallisia tuokioita, työpajoja tai muutoin yhdessä vanhusten kanssa järjestettyjä aktiviteetteja.

Palvelut toteutetaan Liperin vanhuspalveluyksiköissä. Toteutamme virkistystuokioiden haun tänä keväänä niin sanotun käänteisen kilpailutuksen mukaisesti. Maksamme jokaisesta toteutettavasta virkistystuokiosta enintään 100 euroa, johon sisältyvät myös matkat ja mahdolliset materiaalit.

Lähetä ehdotuksesi virkistystuokiosta viimeistään maanantaina 18.3.2024. Jos haluat ilmoittaa useampia erilaisia esityksiä tai ohjelmakokonaisuuksia, tee jokaisesta oma ilmoitus. Lopullinen valinta toteutettavista virkistystuokioista tehdään huhtikuun aikana vanhuspalveluyksiköissä yhdessä vanhusten kanssa.

Sopimukset tilaisuuksista tehdään Liperin kunnan kanssa, ja esiintymispalkkiot maksetaan osin Rauha Ylösen testamenttivaroista ja osin kunnan kulttuuripalveluiden puolelta.

Ilmoita ehdotuksesi tällä sähköisellä lomakkeella!

Ukki ja poika.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute