Lipeirn kohtaamispaikka alisivun pääkuva

Navigaatiovalikko

Liperin kohtaamispaikka Kota sisältö

Liperin kohtaamispaikka Kota

Kohtaamispaikka on ennen kaikkea ajanviettopaikka, mutta siellä on tarjolla paljon muutakin. Tervetuloa viettämään aikaa rennosti yhdessä!

Kohtaamispaikka Kota on kaikille perheille avoin tila, jossa voi viettää aikaa rennon ja vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä. Luvassa on myös muun muassa kerhoja, eri alojen ammattilaisten puheenvuoroja sekä tapahtumia.

Kohtaamispaikan osoite on Viljatie 1, 80400 Ylämylly.

Kodan aukioloajat ja tapahtumat päivitetään Facebook-sivuille.

Lämpimästi tervetuloa!

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Koronarokotukset laajenevat 35-vuotiaisiin tiistaina 15. kesäkuuta

Koronarokotukset laajenevat 35-vuotiaisiin tiistaina 15. kesäkuuta

Siun sote laajentaa koronarokotusten ajanvarausta tänä vuonna 35 vuotta täyttäviin ja sitä vanhempiin henkilöihin. Uuden ikäryhmän ajanvaraus käynnistyi tiistaina 15.6. klo 8.

Siun sote laajentaa koronarokotusten ajanvarausta tänä vuonna 35 vuotta täyttäviin ja sitä vanhempiin henkilöihin. Uuden ikäryhmän ajanvaraus käynnistyy tiistaina 15.6. klo 8.

Ikäryhmän laajentamisella varmistetaan koronarokotteiden menekkiä ja rokotusten sujuvaa etenemistä.

Koronarokotusajan voi varata verkkoajanvarauksen kautta.

Linkki ja ohjeet ajanvaraukseen löytyvät myös osoitteesta www.siunsote.fi/koronarokotukset.

Viikon 25 koronarokotusajat tulevat varattaviksi lauantaina 19.6. klo 12 ja maanantaina 21.6. klo 8. Siun sote seuraa rokotteiden menekkiä ja laajentaa tarvittaessa rokotusryhmiä nopeallakin aikataululla.

Vuonna 1986 tai sitä ennen syntyneiden lisäksi rokotusvuorossa ovat edelleen myös yli 16-vuotiaat sairauden perustella riskiryhmään kuuluvat henkilöt. Siun sote on yhteydessä vielä rokottamattomiin riskiryhmään 1 ja 2 kuuluviin henkilöihin, jotka eivät ole tälle hetkellä ikänsä puolesta rokotusvuorossa. Siun sote lähettää kuluvan viikon aikana henkilöille tekstiviestin, jossa kerrotaan ohjeet, kuinka toimia rokoteajan varaamiseksi puhelimitse.

Riskiryhmään kuuluvat voivat varata koronarokotusajan myös puhelinajanvarauksen kautta numerosta 013 330 2131 maanantaisin klo 8–9.

 

Rokoteruisku hoitajan kädessä

Yhteystiedot

Kati Mäkisalo

Perhetyöntekijä
 050 307 4625
kati.makisalo@edu.liperi.fi
Viljatie 1, 80400 Ylämylly

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute