Navigaatiovalikko

Jyrin teollisuusalue

Jyrin teollisuusalue

Jyrin teollisuusalue sijaitsee Jyrinkylässä Ylämyllyn palveluiden lähellä. Joensuuhun on matkaa noin 15 kilometriä ja Outokumpuun noin 33 kilometriä. Myös rautatie (Ylämyllyn asema-alue) ja lentokenttä (Joensuun lentoasema) ovat lähellä. Alue on asemakaavoitettu ja kuuluu kunnallistekniikan piiriin.

Alue soveltuu sijainniltaan erityisesti tuotantomuotoiseen yritystoimintaan. Alue on viime vuosina lähes täyteen rakennettu. Alueella toimii muun muassa Suomen Biathlon Oy.

Asemakaavoitettua tonttimaata on noin 0,9 hehtaaria, ja tonttikoko on räätälöitävissä yrityksen tarpeen mukaan.

Maapohjan hinnan lisäksi peritään puuston arvo, tontin lohkomiskulut rajapyykkeineen sekä kaupanvahvistajan palkkio. Varausmaksu 10% myyntihinnasta.

Vaihtoehtona myös vuosivuokra 1/15 maapohjan hinnasta.

Kartta vapaista tonteista.

Kaavakartta ja määräykset

Hae tonttia!

 

Vapaita tontteja:

Tontin numero: kortteli 303 tontti 2
Hinta: maapohja 21500,00 (5,00 €/m²) euroa
Pinta-ala: 4300m2
Rakennusoikeus: 860m2

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Seuraavat vanhempien kahvit 24. helmikuuta

Seuraavat vanhempien kahvit 24. helmikuuta

Vertaistukea murkkuikäisen vanhemmille – Vanhempien kahvit Liperissä! Liperin nuorisotalolla, Koivutie 4 (linja-autoasema) kokoontuu kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin kello 17.30–19.30 vanhempien kahvit. Kahvittelun äärellä jutellaan vanhemmuudesta ja arjesta rennossa tunnelmassa.

Liperin nuorisotalolla, Koivutie 4 (linja-autoasema) kokoontuu kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin kello 17.30–19.30 vanhempien kahvit. Mukaan tulo ei edellytä mitään sen kummempaa kuin että perheessä on noin murrosikäinen lapsi.

Kahvittelun äärellä jutellaan vanhemmuudesta ja arjesta rennossa tunnelmassa. Parhaassa tapauksessa kahvien äärellä voi vaikka tutustua ja löytää ystävän tai lenkkikaverin toisesta murrosikäisen vanhemmasta.

Toiminta on maksutonta ja mukaan voi tulla ilmoittautumatta. Seuraan voi liittyä milloin vain kevään aikana. Toiminnan taustalla hyörii Liperin vapaa-aikatoimen nuorisotyö.

Tapaamiset sisältävät teemoja. Maanantaina 24.2. kahvittelemassa on mukana Elisa Utriainen, toinen Liperin koulukuraattoreista. Elisan kanssa pohditaan nuoren mielen hyvinvointia. Miten nuoret voivat ja miten vanhempana voin tukea lapseni hyvinvointia? Mitä teen, kun huoli herää? Tämä teema ei johda koko keskustelua, vaan kahvittelun äärellä ollaan avoimia aivan kaikille aiheille pahimmista peloista ihaniin ilonaiheisiin.

Vanhempien kahvit järjestetään keväällä 2020 kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17.30–19.30 Liperin nuorisotalolla.

24.2.2020 Nuoren mielen hyvinvointi

23.3.2020 Päihteet – faktatietoa päihteistä

20.4.2020 Nuoren kaveritaidot – Miten tuen lapseni sosiaalisia taitoja?

Liperin logo harmaalla pohjalla

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Mika Hyttinen

elinkeinojohtaja, toimitusjohtaja. Työlomalla 1.1. - 31.12.2020

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute