Navigaatiovalikko

Hevosurheilu, sisältö

Hevosurheilu Liperissä

Liperi tarjoaa hyvät puitteet hevosharrastajille.

Kunnastamme löydät harrastemahdollisuuksia ravi- ja ratsu-urheiluun, valmentautumiseen sekä kuntouttavaan toimintaan hevosten kanssa.

Liperin Hevosystäväinseuran ylläpitämä harjoitusravirata sijaitsee osoitteessa Lamminkankaantie 14, Liperi.

Liperin ratsastajat ry on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä jäsenseura.

Ratsastustallit:

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta/Heiskalan Hoppala
Heiskalan Hoppala on sosiaalipedagoginen, hyvinvointiin keskittyvä talli, joka tarjoaa hevosavusteisia palveluja ja islanninhevosvaelluksia. Talli on esteetön ja se tarjoaa muun muassa erilaisia hyvinvointipalveluja, leiritoimintaa ja ratsastusvaelluksia eritasoisille ratsastajille, sekä kiireetöntä kohtaamista hevosten ja luonnon parissa.
Liperintie 98 D, Liperi

Liperin Ratsastuskeskus
Liperin Ratsastuskeskus on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Ratsastuskoulutoiminnan lisäksi Liperin Ratsastuskeskus tarjoaa valmennusta ja täysihoitopaikkoja hevosille. Tallilla on puurakenteinen maneesi ja valaistu ratsastuskenttä.
Päivänkämmen 8, Liperi.

Teijan majoitus- ja maastotalli
Westernhenkinen Teijan majoitus- ja maastotalli tarjoaa mahdollisuuden maastoratsastukseen, perehtymistä luonnolliseen hevostaitoihin ja majoituspalveluita rauhallisessa ympäristössä. Tilauksesta on mahdollista järjestää myös erilaisia teemaratsastuksia ryhmille.
Haiskuntie 28, Roukalahti.

Ravivalmennusta:

Taulio Stable Oy

Taulio Stable on hevosten valmentamiseen erikoistunut ravitalli. Tila sijaitsee Liperissä, Liperin harjoitusraviradan läheisyydessä.

Lamminkankaantie 14 A, Liperi.

Hevosurheilu katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Ehdota kohdetta joulumuistamiselle

Ehdota kohdetta joulumuistamiselle

Ehdota sähköisen kyselylomakkeen kautta liperiläistä toimijaa, jolle toivoisit joulumuistamista. Vastausaikaa on 10. joulukuuta 2020 asti.

Aiempien vuosien tapaan lahjoitamme joulumuistamisiin varatut rahat (300,00 €) jollekin liperiläiselle yhdistykselle, seuralle, järjestölle tai muulle toimijalle.

Ehdota sähköisen kyselylomakkeen kautta liperiläistä toimijaa, jolle toivoisit joulumuistamista. Kirjoitathan mukaan myös perustelut. Keräämme vastaukset nimettömästi.

Vastausaikaa on 10. joulukuuta 2020 asti!

Valitsemme tämän vuoden kohteen ehdotettujen joukosta.

 

Eri kokoisia paketteja pöydällä

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute