hallinto hankintailmoitukset pääkuva

Navigaatiovalikko

Hankintailmoitukset sisältö

Liperin kunnan hankintailmoitukset

Sivulla julkaistaan Liperin kunnan hankintakilpailutukset.

Pohjois-Karjalan hankintatoimen uudet päätökset ja tulevat hankinnat näet täältä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Päivityksiä järjestöavustusten hakemiseen

Päivityksiä järjestöavustusten hakemiseen

Tänä vuonna kaikkiin avustushakemuksiin tulee liittää pisteytystaulukko. Haettavana on myös uusi avustus hyvinvointia ja terveyttä edistävien tilaisuuksien tai tapahtumien järjestämiseen.

Hyvinvointilautakunta hyväksyi avustussäännön kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoiminnan sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen järjestöavustuksiin kokouksessaan 27.1.2022.

Nuoriso-, liikunta- ja kulttuuriavustusten hakuaika on vuosittain maaliskuussa. Haku tehdään ensisijaisesti sähköisesti Miunpalveluissa.

Aiemmista vuosista poiketen tänä vuonna nuoriso- ja kulttuuriavustuksiinkin tulee liittää pisteytystaulukko. Kulttuuriavustuksiin sisältyvää kohdeavustusta voivat hakea myös yksityishenkilöt ja vapaat toimintaryhmät.

Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet hakemiseen sivulta https://www.liperi.fi/vuosiavustukset-ja-yhteistyosopimukset.

Vuonna 2022 on ensimmäistä kertaa mahdollista hakea myös hyvinvointia ja terveyttä edistävien tilaisuuksien tai tapahtumien järjestämiseen avustusta. Avustuksen hakeminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvinvointipalvelut@liperi.fi vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumaa/tilaisuutta.

Avustuksen enimmäismäärä on 500 euroa tapahtumaa kohden toteutuneiden kustannusten mukaan. Lisätietoja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen avustuksista löydät avustussäännöstä.

Lue avustussääntö tästä.

Parvi joutsenia lennossa

Lisätietoja järjestöavustuksista:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute