hallinto hankintailmoitukset pääkuva

Navigaatiovalikko

Hankintailmoitukset sisältö

Liperin kunnan hankintailmoitukset

Sivulla julkaistaan Liperin kunnan hankintakilpailutukset.

Pohjois-Karjalan hankintatoimen uudet päätökset ja tulevat hankinnat näet täältä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunnan yhteistyösopimukset vuodelle 2022

Liperin kunnan yhteistyösopimukset vuodelle 2022

Yhteistyösopimuksiin varattu määräraha vuodelle 2022 on 50 000 euroa. Yhteistyösopimuksia haettiin aiempia vuosia enemmän.

Liperin kunnanhallitus vahvisti 24.1. kokouksessaan Liperin kunnan yhteistyösopimusten summat vuodelle 2022.

Mukana oli sekä tuttuja, monivuotisia yhteistyötahoja että kokonaan uusia hakijoita. Yhteistyösopimuksissa painopiste on kuntanäkyvyydessä ja kuntakuvan luomisessa. Osassa hakemuksia yhteistyötä voidaan tehdä myös muiden palvelualueiden kanssa, jolloin kuntamarkkinoinnin osuus maksettavasta avustuksesta jää pienemmäksi.

Yhteistyösopimusten hakemuksia vuodelle 2022 tuli yli kolmekymmentä, mikä on noin kymmenkunta hakemusta enemmän kuin edeltävälle vuodelle. Hakemuksia oli yhteensä lähes 80 000 euron verran. Yhteistyösopimuksiin varattu määräraha vuodelle 2022 on 50 000 euroa.

- On hienoa nähdä, miten monipuolisesti Liperiin suunnitellaan esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntatapahtumia! Kunnanjohtaja Hannele Mikkanen iloitsee.

- Toivotaan, että koronatilanne mahdollistaisi nämä hyvät avaukset niin uusilta kuin vanhoilta yhteistyökumppaneiltamme.

Koska koronapandemia vaikuttanee tapahtumien järjestämiseen myös vuonna 2022, yhteistyösopimusten maksatus tapahtuu pääsääntöisesti vasta siinä vaiheessa, kun tapahtuma tai muu toiminta on voitu järjestää. Budjettiin on jätetty pieni varaus myös mahdollisesti myöhemmin vuoden aikana tuleville yhteistyösopimushakemuksille.

Liperin kunnan edustajien osallistuminen kilpailuihin, tapahtumien avajaisiin tai muihin yhteistyösopimusten hakemuksissa esitettyihin tilaisuuksiin sovitaan tapauskohtaisesti.

 

Paperista leikatut ihmishahmot pitämässä toisiaan kädestä

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute