hallinto hankintailmoitukset pääkuva

Navigaatiovalikko

Hankintailmoitukset sisältö

Liperin kunnan hankintailmoitukset

Sivulla julkaistaan Liperin kunnan hankintakilpailutukset.

Pohjois-Karjalan hankintatoimen uudet päätökset ja tulevat hankinnat näet täältä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunnan vapaa-aikapäällikkö vaihtuu

Liperin kunnan vapaa-aikapäällikkö vaihtuu

Vapaa-aikapäällikön virka pyritään täyttämään heti alkuvuodesta. Valinnasta päättää hyvinvointilautakunta.

Liperin kunnan vapaa-aikapäällikkö Pasi Majoinen on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan siten, että viimeinen työpäivä on 31.1.2022.

Vapaa-aikapäällikkö vastaa opinto- ja vapaa-aikapalveluiden tulosalueen taloudesta, toiminnasta ja kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnosta.

Hyvinvointilautakunta käsittelee eron myöntämisen sekä viran auki julistamisen kokouksessaan 16.12.2021. Vapaa-aikapäällikön virka pyritään täyttämään heti alkuvuodesta. Valinnasta päättää hyvinvointilautakunta.

Pasi Majoinen on ilmoittanut saaneensa kiinnostavan työtarjouksen, johon päätti tarttua. Uusi työnantaja tiedottaa asiasta myöhemmin. Työtehtävä tulee edelleen olemaan liikunnan ja kehittämistyön parissa.

- Vuosi Liperin vapaa-aikapäällikön tehtävässä on ollut mielenkiintoinen ja antoisa, eikä päätös uusiin työtehtäviin lähtemisestä ollut helppo. Vapaa-aikapalveluissa on hieno ja työteliäs työntekijäporukka, jonka kanssa on ollut ilo tehdä työtä, kertoo Pasi Majoinen.

Liperin kunta kiittää Pasi Majoista aktiivisesta työpanoksesta vapaa-aikapalveluiden johdossa ja liperiläisten hyvinvoinnin edistämisessä. Yhteistyö jatkuu toisissa merkeissä.

Puinen puheenjohtajan nuija pöydällä

Lisätietoja asiasta:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute