Hakeminen ja maksun pääkuva

Navigaatiovalikko

Hakeminen ja maksut sisältö

Hakeminen ja maksut

Hae paikkaa iltapäivätoimintaan etukäteen.

Iltapäivätoimintaan tulee hakea etukäteen. Tiedotamme hakemisen ajankohdista kunnan sivuilla kouluun ilmoittautumisen yhteydessä sekä esiopetuksen ja koulujen kautta.

Palauta ilmoittautumislomake siihen kouluun, jossa lapsesi osallistuu iltapäivätoimintaan. Saat päätöksen iltapäivätoimintaan ottamisesta kesäkuun loppuun mennessä.

Iltapäivätoimintaan valinta

  • Etusijalla iltapäivätoimintaan ovat ensimmäisen luokan ja erityisen tuen oppilaat. Mikäli mukaan mahtuu, otamme ryhmiin myös toisen vuosiluokan oppilaita.
  • Ryhmien enimmäiskoko on 15 lasta/aikuinen. Jos ryhmässä on erityisen tuen lapsia, ryhmäkoko on tätä pienempi tai aikuisia on useampi.
  • Mikäli paikkoja ei ole kaikille hakijoille, etusijalla ovat ne lapset, jotka tarvitsevat iltapäivätoimintaa päivittäin.

Maksut

Iltapäivätoimintaa on noin kolme tuntia päivässä. Lapsi voi osallistua toimintaan koulun päättymisestä kello 16.30:een saakka.

  • 1–9 toimintapäivää kuukaudessa: 55 €/kk
  • 10 tai enemmän toimintapäivää kuukaudessa: 100 €/kk

Kuukausimaksuun sisältyy välipala. Laskutamme kalenterikuukausittain jälkikäteen. 

Perimme maksun jokaiselta sellaiselta kuukaudelta, jolloin lapsi osallistuu iltapäivätoimintaan.

Muistathan irtisanoa oppilaspaikan, jos lapsesi ei enää osallistu iltapäivätoimintaan! Jos lapsi ei käy iltapäivätoiminnassa ollenkaan eikä oppilaspaikkaa ole irtisanottu, laskutamme 40 euroa kuukaudessa. Irtisano paikka kirjallisesti koulun rehtorille.

Jos lapsesi on sairas eikä sen vuoksi pääse osallistumaan koko kuukauden aikana, emme peri kuukaudelta maksua.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Virtuaalikonsertteja Liperin päiväkodeilla ja kouluilla

Virtuaalikonsertteja Liperin päiväkodeilla ja kouluilla

Virtuaalikonsertit järjestää Kulttuurin virta.

Soivan siilin joulu -konsertti tuo jouluiloa kaikille Liperin päiväkodeille!

Konsertissa Markus Lampela ja Kyösti Salmijärvi luovat lämminhenkisen musikaalisen jouluhetken päiväkodissa ja alakoulussa omilla joululauluillaan ja monipuolisella laululla ja soitinvalikoimallaan. Runsas puoli tuntia kurkitaan ikkunasta tonttujen jälkiä ja mietitään minne joulu juoksee!

Välillä käydään Australian jouluun tutustumassa ja palataan kiinalaisen pullokurpitsan säestyksellä lumisateiseen nukketeatteriin. Konsertti on seurattavissa päiväkodeilla 14.–23.12.2020.

Joensuun kaupunginorkesterin puhaltajien ja lyömäsoittajan virtuaalisen muusikkovierailun koulujen 2. ja 3.-luokkien oppilaille.

TeamArin -orkesterin konsertissa kuullaan kaupunginorkesterin puhaltajien ja lyömäsoitinten äänenjohtajan Hannu Porkan yhteisesityksenä monipuolinen musiikkikattaus.

Oppilaat voivat osallistua konserttiin tekemällä kehorytmejä ohjeistuksen mukaan. Tämä virtuaalikonsertti on kouluilla kuultavana 8.–22.12.2020.

Konsertit järjestää Kulttuurin virta.

Tyyliteltyjä nuotteja ja nuottiviivoja

Yhteystiedot

Riitta Lappalainen

Hyvinvointijohtaja
 040 834 7185
riitta.lappalainen@liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

Antti Ikonen

rehtori
 050 549 0071
antti.ikonen@edu.liperi.fi
Koulutie 2, 83100 Liperi

Riitta Hyttinen

Rehtori
 050 342 8018
riitta.hyttinen@edu.liperi.fi
Patteristontie 12 e, 80400 Ylämylly

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute