Navigaatiovalikko

Yritystonttien artikkeli

Yritystontit ja toimitilat

Liperin kunta tarjoaa monipuolisen toimintaympäristön yrittämiseen ja parhaat mahdolliset edellytykset yritystoiminnan kehittämiseen. Kunnassa on runsaasti tontteja ja toimitiloja yritysten käyttöön.

Yritystontteja sijaitsee muun muassa Ylämyllyllä Jyrinkylän ja Välikankaan teollisuusalueilla sekä Viinijärven taajamassa. Lisäksi kunnan joustavan tonttipolitiikan ansiosta voimme kartoittaa eri vaihtoehtoja juuri yrityksesi tarpeiden mukaan.

Yritystontit sijaitsevat hyvien maantie-, raide-, vesistö- ja lentoyhteyksien varrella, ja ne ovat kunnallistekniikalla varustettuja.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sinulle ja yrityksellesi sopivat puitteet yrittämiseen!

Toimitilat yrityksille

Katso Liperin alueen vapaat toimitilat Lipertekin verkkosivuilla olevasta toimitilarekisteristä.

Sisältöjulkaisija

angle-left Käsämä: yritystontti

Käsämä: Sotkumantie

Tilan Kiinteistötunnus on 426-405-135-36 ja pinta-alaa kiinteistöllä on n. 7000 m2. Kiinteistölle kuuluu kaksi Käsämän vesiosuuskunnan vesiliittymää ja yksi  viemäriliittymä sekä PKS:n sähköliittymä. 

Tontti on tasaista mäntykangasmaastoa, jolla on mukavasti puustoakin. Tontilla sijaitsee myös purkukuntoinen kyläkaupparakennus. Kiinteistö on hyvien liikenneyhteyksien päässä, noin 500 metriä VT 9:lle, Joensuuhun 22 km, Liperiin 12 km, Ylämyllylle 11 km sekä Outokumpuun 22 km.

Osoite: Sotkumantie 5b 83430 KÄSÄMÄ 

Yhteydenotot:  Juhani Silvennoinen Puh. 040 727 1356, juhanisilvennoinen@gmail.com

Vapaita tontteja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute