Varastotilat pääkuva

Vuokrattavana/myytävänä varastotilaa

Vuokrattavana/myytävänä varastotilaa

Kievarintie 2, Liperi

Vuokrattavana lämmintä varasto/toimitilaa tarpeen mukaan n. 400 m2. Pinta-alaa kokonaisuudessaan 876 m2.

Tiloista tällä hetkellä vuokrattuna: Parturi-kampaamo Svengi 169 m2,  2 h+k+s  60 m2

ja entinen kaupan tila 200 m2.

Vuokraamatonta tilaa n. 400m2

Myytävänä tarjousten perusteella koko kiinteistö. Kiinteistö sijaitsee kunnan vuokratontilla.

Yhteydenotot:

Timo Mononen

p. 040 719 4105 timo.mononen@nic.fi

 

 

   

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperiläinen yrittäjä tervetuloa mukaan virkistymään ulkoaktiviteettien merkeissä hyvässä seurassa!

Liperiläinen yrittäjä tervetuloa mukaan virkistymään ulkoaktiviteettien merkeissä hyvässä seurassa!

Virkistyspäivä yrittäjille su 28.11.2021 klo 13 paikkana sosiaalipedagoginen vaellus- ja hyvinvointitalli Heiskalan Hoppala. Ulkoaktiviteettien lisäksi ruokailemme ja tutustumme tallin toimintaan.

Ohjelmassa mm. yhteisöllisiä dialogissa suoritettuja ryhmätöitä ratsastuskentällä hevosen kanssa (ei varsinaista ratsastusta/yksi ryhmän jäsen ratsailla). 

Lopuksi keittoruokailu alkumaljalla, alkupalalla ja jälkiruualla jutustellen ja kokemuksia sekä kysymyksiä vaihtaen!

Kyse on ulkoilma-aktiviteetista, joten lämmintä sekä joustavaa vaatetta päälle. Huom! Kerrospukeutuminen, villasukat ja lämpimät käsineet. 

Tallin kotisivuilta löytyy www.heiskalanhoppala.com/palvelut&aktiviteetit löytyy pukeutumisohjeita skrollaamalla sivua kohti alalaitaa. Kylmän sään sattuessa löytyy tallilta lainaan kuoman jalkineita kokoon 41 saakka.

Lipertek Oy maksaa osan kustannuksista, joten omavastuuosuudeksi/osallistuva henkilö jää 20€. 

(Maksu tallin tilille tai käteismaksu tasarahana, tilinumero: FI88 5047 7220 0270 22)

Osoite: Heiskalan Hoppala Liperintie 98 D 83100 Liperi

Ilmoittautuminen 10.11.2021 mennessä: yritysneuvoja Jaana Karppanen p. 050 472 8575 tai jaana.karppanen@liperi.fi

(muistathan mainita erikoisruokavaliot)

Kuvassa vaeltajia retkeilemässä

Lisätietoja tapahtumasta

Sivu arviointi ja palaute