Nuorten harrastusmahdollisuudet pääkuva

Navigaatiovalikko

Harrastusmahdollisuudet, sisältö

Nuorten harrastusmahdollisuudet Liperissä

Liperin kunnassa pystyt harrastamaan monipuolisesti niin liikuntaa kuin kulttuuria.

Kuntamme alueelta löytyy frisbeegolfratoja, skeittiparkki, nuorisotaloja, sekä paljon erilaisia liikuntapaikkoja ja yhdistyksiä, jotka tarjoavat paljon eri harrastusmahdollisuuksia. Liperin kunnan vapaa-aikapalvelut järjestävät monenlaista ohjelmaa myös koulujen loma-aikoina.

__________________________________________________

Kerhonohjaajakoulutus 

Liperin kunnan nuorisopalvelut järjestävät maksutonta kerhonohjaajakoulutusta 15-18-vuotiaille nuorille

  • Hyväksytysti koulutuksen käyneet nuoret voivat suunnitella ja ohjata alakoululaisille suunnattuja kerhoja Liperin kunnan alueella.
  • Nuorten apuna ja tukena toimivat nuorisotyöntekijät. 
  • Kerhojen ohjaamisesta maksetaan ohjauspalkkio.

Koulutuspäivässä käsitellään erityisesti ryhmänohjaamiseen liittyviä taitoja ja turvallisuutta. Koulutuksessa pääsee myös konkreettisesti ideoimaan sekä suunnittelemaan kevään kerhoja.

Tulevista koulutuspäivistä infotaan Nuorten Liperi sivustolla: www.nuortenliperi.fi 

Lisätietoja voit kysyä Liperin kunnan vapaa-aikaohjaajilta.

____________________________________________________

Nuorten ohjaama kerhotoiminta

Liperin kunnan alueella järjestetään nuorisotyön organisoimaa kerhotoimintaa. Kerhon suunnittelijoina sekä ohjaajina toimivat 15–18-vuotiaat kerhonohjaajankoulutuksen käyneet nuoret.

Kerhotoiminta on suunnattu liperiläisille alakoululaisille (1.–6. lk.). Kerholaisten maksimimäärä on kerhosta riippuen 10–12 henkilöä. Kerhotoimintaan osallistuminen on maksutonta. Yksi kerho kestää noin 8 viikkoa ja kerhokerta noin 1,5 tuntia.

Kerhoon tulee ilmoittautua sähköisen ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova, joten ilmoittauduthan vain, mikäli sinulla on mahdollisuus osallistua toimintaan. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemman aikataulun ja infon kerhosta. Voit ilmoittautua mukaan myös kesken kerhotoiminnan, mikäli paikkoja on vapaana.

 

_____________________________

Tiesitkö, että myös...

Nuorisotalot sekä Nuorten Digi tarjoavat monipuolisia ja mielenkiintoisia harrastusmahdollisuuksia! 

Jos kaipaisit esimerkiksi uutta harrastusta tai tietoa harrastusmahdollisuuksista, niin voit ottaa yhteyttä keneen tahansa vapaa-aikaohjaajaan tai tulla kertomaan toiveesi esimerkiksi nuorisotalolle.

_____________________________

Kunnan vapaa-aikapalveluissa on myös jonkin verran ilmaiseksi lainattavia välineitä, kuten frisbeegolfkiekkoja, kanootteja, kajakkeja, sup-lautoja, trangioita, telttoja ja lumikenkiä.

Tutustu alla oleviin linkkeihin ja kuntamme harrastusmahdollisuuksiin. 

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute