Frisbeegolfradat pääkuva

Navigaatiovalikko

Frisbeegolfradat, sisältö

Frisbeegolfradat

Liperistä löydät viisi frisbeegolfrataa, joiden parissa pääset pelaamaan ja viihtymään pidemmäksikin aikaa!

 

  • Liperin frisbeegolfrata, Opintie 2, Liperi. Katso sijainti. 18-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Liperin kirkonkylällä. Metsäisellä radalla on paljon korkeuseroja, mutta se sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneemmille pelaajille.
  • Salokylän frisbeegolfrata, Liperintie 51, Salokylä. Katso sijainti. Salokylän koulun ympäristössä oleva 9-väyläinen rata on melko tasainen. Puisto- ja metsäalueilla oleva rata sopii myös aloittelijoille.
  • Ylämyllyn koulun frisbeegolfrata, Patteristontie 12 e, Ylämylly. Katso sijainti. Ylämyllyn koulun Paloaukean yksikön ympäristössä oleva rata on 9-väyläinen, helppo rata, joka soveltuu erityisesti lapsille ja nuorille. Huomioithan, että kouluaikoina kävijöiden toivotaan jättävän koulun pihassa sijaitsevat väylät 1-4 pelaamatta.
  • Ollilan Tuvan frisbeegolfrata, Mattisenlahdentie 37, Liperi. Katso sijainti. Ollilan Tuvan yhteydessä sijaitseva 3-väyläistä rataa on myös mahdollisuus varata ryhmille yksityiskäyttöön. Ollilan Tupa järjestää majoitusta ja pitopalvelua, joten yksityistilaisuuden aikana tuvan viereinen puttikori ei ole käytössä. 
  • Kaatamon frisbeegolfrata, Kaatamontie 4, Kaatamo. Katso sijainti. Kaatamon frisbeegolfrata on yhteistyön tulosta, sillä sen toteuttivat Kaatamon kyläyhdistys talkootyöllä ja Leaderin Pienet investoinnit kylille -hanketuella. Mukana 9-väyläisen radan suunnittelussa ja toteutuksessa ovat olleet paikkakuntalaiset nuoret.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liprakan korttimaksupääte vaihdettu

Liprakan korttimaksupääte vaihdettu

Vialliseksi osoittautuneen Liprakan korttimaksupäätteen tilalle on saatu uusi pääte. Liprakan lisäksi Liprakan kertalippuja ja sarjakortteja voi ostaa Liperin kunnanvirastolta ja Käsämän Teboililta.

Liprakan uimahallin ja kuntosalin korttimaksupääte osoittautui vialliseksi. Olemme saaneet nyt Liprakkaan uuden korttimaksupäätteen. Pahoittelemme maksupäätteen ongelmista koitunutta haittaa!

Liprakassa käy maksuvälineenä siis käteinen, maksukortit ja Smartumit sekä ePassi. Lipunmyyntipiste on Liprakassa syyskauden, joulukuun 20. päivään saakka.

Liprakan lisäksi kertalippuja ja sarjakortteja voi ostaa Liperin kunnanvirastolta (Varolantie 3, 83100 Liperi) arkisin klo 9-11 ja 12-15, sekä Käsämän Teboililta (Käsämäntie 1, 83430 Liperi) tämän aukioloaikoina.

Liperin kunta järjestää pop up -lipunmyyntipisteen lauantaina 28. syyskuuta 2019 Liperin Leipäpäivässä Liperin koulukeskuksella (Koulutie 2, 83100 Liperi) klo 10-15!

Huomaathan, että tuona lauantaina Liprakassa ei ole lipunmyyntiä.

Liprakan logo valkoisella pohjalla.

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute