Navigaatiovalikko

Vuoden liikuttajat, sisältö

Vuoden liikuttajat Liperissä

Liperissä nimetään vuosittain Vuoden Liikuttaja edellisen vuoden aikana liikuntatoiminnassa ansioituneelle liperiläiselle toimijalle tai yhdistykselle. Lisätietoja antaa vapaa-aikapäällikkö.

Palkitut Vuoden Liikuttajat Liperissä:

2020: Panu Kurki ja Jari Laaksonen

Panu Kurki on toiminut Liperin Taimen lentopalloilijoissa 90-luvulta lähtien. Tehtävänään hänellä on ollut lasten ja nuorten valmennus, johon hän on käynyt tarvittavat koulutukset. Lisäksi hän on toiminut pitkän aikaa lentopallojaoston puheenjohtajana sekä Liperin Taimen johtokunnassa. Valmennustyön Panu on hoitanut tunnollisesti, aluksi poikien ja viimeiset vuodet tyttöjen parissa. Panu on suurena apuna uusille valmentajille, opastamalla ja tukemalla valmentajia lajin saloihin.

Myös Jari Laaksonen on toiminut Liperin Taimen lentopalloilijoissa 90-luvulta lähtien. Jari on sekä valmentanut että toiminut huoltajana useille joukkueille ja toiminut pitkään Taimen lentopallojaoston johtokunnassa. Jari on kouluttautunut lajiin käymällä erilaisia valmennuskursseja. Jari huolehtii salit kuntoon harjoituksia sekä turnauksia varten ja auttaa näin suuresti muita valmentajia.

2018 Pertti Koistinen

2017 Janne Kivelä

2016 Arto Mononen ja Ylämyllyn Yllätyksen junioritoiminta

2015 Teemu Pietarinen ja Liperin frisbeekenttä

2014 Ikiliikkujat ja ryhmän vetäjät Viljo Kettunen ja Kalevi Leppänen

2013 Riitta Turunen

2012 Liperin koulun joukkue Taisto liikuntakampanjan Suomen mestarit Ilona Saastamoinen, Jonne Wälkky, Akseli Damski, Iina Pulkkinen ja opettaja Sari Sjöblom

2011 Viinijärven Urheilijoiden pesiskoulutoiminta ja Eeva Parviainen

2010 Hennariikka Virtanen ja ViU:n Like hanke

2009 Liperin Hiihtoseura ry

2008 Iisakki Ratilainen

2007 Tuula Martiskainen

2006 Viinijärven Urheilijoiden pesäpallojoukkue

2005 Liperin Lavatanssijat ry

2004 Pentti Huikuri

2003 Jaakko Hirvonen

2002 Ylämyllyn Yllätys

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Mahdollinen korona-altistuminen Liprakassa keskiviikkona 9.6. klo 16:30-17:30

Mahdollinen korona-altistuminen Liprakassa keskiviikkona 9.6. klo 16:30-17:30

Siun sote tiedotti maanantaiaamuna 14. kesäkuuta, että uimahalli ja kuntosali Liprakassa on ollut mahdollista altistua koronavirukselle keskiviikkona 9. kesäkuuta.

Siun sote tiedotti maanantaiaamuna 14. kesäkuuta, että Liperin kunnan ylläpitämässä Liprakassa on voinut altistua koronavirukselle keskiviikkona 9. kesäkuuta 2021 klo 16:30-17:30 aikana.

Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan neljäntoista (14) vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita, tee oirearvio verkossa omaolo.fi tai ota yhteyttä puhelimitse terveysasemalle tai Päivystysapuun 116 117.

Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Siun sote listaa verkkosivuilleen ajantasaista tietoa koronaviruksen altistumispaikoista Pohjois-Karjalassa. Listalla olevissa paikoissa on kyseiseen aikaan ollut koronavirustartunnan saanut henkilö, joka on voinut altistaa eli siirtää tartunnan muille samaan aikaan paikalla oleville henkilöille.

Pyydämme edelleen huolehtimaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä käyttämään kasvomaskia, mikäli sille ei ole estettä. Ethän asioi sairaana ollessa julkisissa tiloissa.

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä pinossa

Yhteystiedot

Henkilökuva

Pasi Majoinen

Vapaa-aikapäällikkö
 0400 678 799
pasi.majoinen@edu.liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute