Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Viestintäsihteerin ja asianhallintasihteerin tehtävät haettavana

Viestintäsihteerin ja asianhallintasihteerin tehtävät haettavana

Liperin keskushallintopalveluissa on haettavana viestintäsihteerin ja asianhallintasihteerin tehtävät. Hakuaika molempiin on avoinna 26. tammikuuta asti.

Viestintäsihteeri

Tule meille viestintäsihteeriksi vahvistamaan viestinnän keinoin Liperin kuntakuvaa houkuttelevana asuin- ja yrittäjyyskuntana!

Viestintäsihteerinä tehtäviisi kuuluvat kunnan päivittäinen someviestintä ja sen seuranta. Vastaat myös kunnan verkkosivujen ja sisäisen intran sisällöntuottamisesta ja kehittämisestä yhä enemmän vuorovaikutteisemmiksi ja saavutettaviksi.

Esitteiden, ilmoitusten, kutsujen, oppaiden ja julkaisujen suunnittelu ja laatiminen yhdessä viestinnän suunnittelijan kanssa on olennainen osa työtäsi, kuten myös erilaisten tapahtumien järjestäminen. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.2.2022 -31.1.2024

Lisätietoja tehtävästä antavat hallintopäällikkö Terttu Sarkkinen (terttu.sarkkinen@liperi.fi, p. 040 761 1055) sekä viestinnän suunnittelija Maija Palojärvi (maija.palojarvi@liperi.fi, p. 0400 957 619).

Asianhallintasihteeri

Liperin kunnan asianhallintasihteerin tehtävään kuuluvat asiakirjahallinnon asiantuntijatehtävät ja asiakirjahallinnon kokonaisvaltainen kehittäminen. Asianhallintasihteerinä vastaat kunnan kirjaamopalveluista.

Tehtävään kuuluu lisäksi luottamushenkilötoimielimien esityslistojen valmistelua ja pöytäkirjanpitoa sekä monipuolisia toimistotehtäviä. Toimit myös kunnan asianhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Terttu Sarkkinen (terttu.sarkkinen@liperi.fi, p. 040 761 1055)
Hakuaika molempiin tehtäviin on avoinna 26. tammikuuta 2022 klo 15:00 asti.
Henkilön kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute