Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Pakkausjäteastioiden tyhjennyspäivään voi tulla muutoksia

Pakkausjäteastioiden tyhjennyspäivään voi tulla muutoksia

Puhas parantaa ja tehostaa pakkausjätteiden keräystä.

Puhas parantaa ja tehostaa pakkausjätteiden keräystä, minkä takia pakkausjäteastioiden tyhjennyspäivään voi tulla muutoksia viikosta 48 alkaen Puhaksen toiminta-alueella.

Suurimmalla osalla pakkausjäteastioiden tyhjennyspäivä pysyy nykyisellään. Joillakin asiakkailla pakkausjäteastian tyhjennyspäivä voi muuttua 1–2 päivää aikaisemmaksi tai myöhemmäksi. Muutamilla tyhjennyskohteilla tyhjennyspäivä voi siirtyä enintään 5 päivän verran. Muutos tyhjennysaikatauluihin ei aiheuta toimenpiteitä asiakkaalle.

Puhaksen alueella kiertää kaksi Lassila & Tikanoja Oyj:n kaksilokeroautoa keräämässä taloyhtiöistä pakkausjätteitä viitenä päivänä viikossa. Toinen autoista kerää muovia ja metallia, toinen kartonkia ja lasia. Keräysautot kulkevat paikallisella, biojätteistä tehdyllä biokaasulla.

Jokaisessa vähintään viiden huoneiston taloyhtiössä taajamissa on oltava jätepiste, jossa lajitellaan erikseen: biojäte, kartonki-, muovi- ja metallipakkaukset ja pienmetalli, lasipakkaukset, poltettava jäte ja paperi. Pakkausjätteitä ovat kartonki, muovi, metalli ja lasi.

Lisätietoa Puhaksen verkkosivuilta: Parannamme pakkausjätekeräystä viikosta 48 alkaen

Jäteastioita ulkona.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute