Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Mielenterveysviikolla tulossa kokemusasiantuntijan vierailuja

Mielenterveysviikolla tulossa kokemusasiantuntijan vierailuja

Valtakunnallista mielenterveysviikkoa vietetään tänä vuonna 17.–24. marraskuuta. Siun soten kokemusasiantuntija kiertää pitämässä keskustelunavauksia.

Siun Soten kokemusasiantuntija Jussi Laakkonen vierailee tiistaina 19.11. Liperin kirkonkylällä, Penttilä-salissa ja keskiviikkona 20.11. Liperin työllisyyspalveluiden Duunitalo Linkissä kertomassa omista kokemuksistaan.

  • Tiistaina Laakkonen pitää keskustelunavauksen yläkoululaisille klo 9, klo 10 ja klo 11 ikäluokittain, 7.-luokkalaisista aloittaen.
  • Keskiviikkona Laakkonen kertoo kokemuksistaan Liperin työllisyyspalveluissa alle 29-vuotiaiden pajapäivässä klo 11–12. Tilaisuus on kaikille avoin!

Mielenterveysviikon valtakunnallinen teema on tänä vuonna ”Diagnoosina ihminen”. Jussin tarinan kautta päästään kuulemaan, mitä tapahtuu, kun ihminen yrittää hoitaa itseään päihteillä. Keskustelussa nostetaan esiin Jussin tarinan kautta ajankohtaisia teemoja ja epäkohtia, ja pyritään vaikuttamaan nuorten asenteisiin, sekä herättelemään nuoria pohtimaan heidän omia rajojaan, oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan. Tilaisuuksissa on mahdollisuus avoimeen keskusteluun.

 

Kaksi ihmistä pitämässä toisiaan kädestä, kuvaan rajattu vain kädet.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute