Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Määräaikainen kokeilu henkilöstön työajan vaihtamisesta jalkautuvaan nuorisotyöhön

Liperin kunta on aloittanut määräaikaisen kokeilun henkilöstön työajan vaihtamisesta jalkautuvaan nuorisotyöhön

Työajan vaihtaminen tehdään kokeiluna ajalla 23.10.2023– 30.4.2024. Jalkautuminen tapahtuu ennalta sovittuina jalkautuvan nuorisotyön iltoina tai iltapäivinä.

Liperin kunnan henkilöstöllä on jatkossa mahdollisuus vaihtaa kolme tuntia työaikaa jalkautuvaan nuorisotyöhön. Työajan vaihtaminen tehdään kokeiluna ajalla 23.10.2023– 30.4.2024, jonka jälkeen kokonaisuus arvioidaan ja sen mahdollista jatkoa tarkastellaan.

Kokeilu on linjattu Liperin kunnan johtoryhmässä ja käsitelty yhteistoiminnassa. Päätöksenteon pohjalta asiasta on nyt tehty paikallinen sopimus. Työajan vaihtaminen jalkautuvaan nuorisotyöhön on Liperin kunnan henkilöstölle mahdollista, mikäli työn luonne sen sallii.

Jalkautuminen nuorisotyöhön tapahtuu nuorisotyöntekijän autolla tai seuraavan kuuden kuukauden aikana Liperissä kulkevalla liikkuvan nuorisotyön Walkers-autolla eli Wautolla.

Työvuorossa toimitaan jalkautuvan nuorisotyön mallin mukaisesti koulutetun nuorisotyöntekijän työparina. Työntekijä saa toimintaan pienen koulutuksen ennen jalkautumista. Jalkautuminen tapahtuu ennalta sovittuina jalkautuvan nuorisotyön iltoina tai iltapäivinä.

Ryhmä nuoria istumassa penkillä kannettavat tietokoneet sylissään. Kuva rajattu vyötäröstä alaspäin.

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute