Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liprakan lippujen käyttöaikaa pidennetään

Liprakan lippujen käyttöaikaa pidennetään

Jatkossa Liprakan sarjakortit ja kertaliput ovat käytettävissä viiden vuoden ajan ostopäivästä. Jo ostetut liput ja sarjakortit on päivitetty automaattisesti.

Liperin kunta jatkaa Liprakan uimahallin ja kuntosalin lippujen voimassaoloaikaa.

Tähän asti Liprakan sarjakortit ja kertaliput ovat olleet käytettävissä yhden vuoden ostopäivästä. Lisäksi ennen 16.3.2020 ostettujen lippujen käyttöaikaa oli koronatauon vuoksi jatkettu.

Jatkossa Liprakan sarjakortit ja kertaliput ovat käytettävissä viiden vuoden ajan ostopäivästä. Jo ostetut liput ja sarjakortit on päivitetty automaattisesti.

Mikäli siis sarjakortilla on ollut käyttämättä jääneitä käyntikertoja ja kortti on ehtinyt vanhentua, päivityksen myötä käyntikerrat ovat jälleen käytettävissä ja voimassa viisi vuotta niiden alkuperäisestä ostopäivästä.

Päivitys ei edellytä mitään toimenpiteitä asiakkailta.

Liprakan lippuja ja sarjakortteja on ostettavissa Liperin kunnan palvelupisteeltä, Liprakan verkkokaupasta ja Käsämän Teboililta. Liprakan uimahallilla ja kuntosalilla ei ole omaa lipunmyyntipistettä.

Yleiskuva Liprakan uimahallin allasosastosta

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute