Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Lapsen läsnäolojen ilmoittaminen varhaiskasvatukseen sähköisen varauskalenterin kautta

Lapsen läsnäolojen ilmoittaminen varhaiskasvatukseen sähköisen varauskalenterin kautta

Varhaiskasvatuksessa on tärkeää varata ennakkoon lapsen seuraavan viikon läsnäoloajat sähköisen varauskalenterin kautta. Ilmoituksen jälkeen ilmenevät mahdolliset muutokset ja muut yllättävät tarpeet varhaiskasvatukselle tulee ilmoittaa soittamalla varhaiskasvatuksen vastaavalle.

Varhaiskasvatuksessa on tärkeää varata ennakkoon lapsen seuraavan viikon läsnäoloajat sähköisen varauskalenterin kautta. Kalenteri sulkeutuu viikoittain tiistaisin.

Mikäli sen jälkeen tulee muutoksia tai yllättävää tarvetta varhaiskasvatukselle, ottakaa yhteyttä soittamalla varhaiskasvatuksen vastaavalle. Vastaavien yhteystiedot löydät sivulta Päiväkodit. Loma-aikana vastaavat laittavat soitonsiirron päivystävälle esimiehelle, jolloin puhelut siirtyvät, mutta tekstiviestit eivät välity toiseen liittymään.

Henkilökunnan työajat suunnitellaan ilmoitettujen lasten läsnäoloaikojen mukaan, eikä jatkuvaa päivystystä varhaiskasvatuksessa ole.

Lapset kukkakedolla suurennuslasin kanssa tutkivat kukkia

Lisätietoja antaa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute