Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: infrapäällikön virka

Kuulutus: infrapäällikön virka

Infrapäällikkö

Liperin kunta
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 19.2.2021 15:00       Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 22.1.2021 13:35    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin kunta hakee infrapäällikköä vakituiseen virkaan

Haemme joukkoomme joustavaa, ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyistä sekä motivoitunutta henkilöä. Infrapäällikön tehtäväkenttään kuuluvat teiden, katujen ja aukioiden sekä muiden liikenne- ja yleisten alueiden sekä kunnallisteknisten verkostojen ja -järjestelmien rakennuttaminen, kunnossapito ja kehittäminen. Strateginen infrasuunnittelu sekä toteuttamisen ohjaus ja valvonta ovat myös tärkeä osa tehtävää.

Infrapäällikkö toimii vesihuoltopäällikön varahenkilönä vesihuoltolaitoksen kehittämisessä ja lakisääteisten tehtävien hoitamisessa sekä sijaistaa lakisääteiset vuosilomat ja mahdolliset muut poissaolot.

Tehtävän kelpoisuutena on soveltuva opistotason koulutus, vastaava amk -tutkinto tai muu tekninen koulutus sekä riittävä käytännön kokemus toimialaan kuuluvista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä todistus terveydentilastaan. Hakijan tulee esittää alkuperäiset opinto-/työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti ja työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25 h / viikko).

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    sopimuksen mukaan
Palkkaus:    TS:n mukaisesti
Työavain:    335593

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa tekninen johtaja Jouni Pekonen, p. 050 467 3533 tai hallintosihteeri Tanja Jänis, tanja.janis@liperi.fi

 

Yhteystiedot

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute