Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: apulaisrehtorien (2) vakituiset virat

Kuulutus: apulaisrehtorien (2) vakituiset virat

 

 

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 23.4.2021 15:00    Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 1.4.2021 12:30    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme Liperin kuntaan kahta apulaisrehtoria vakituiseen virkasuhteeseen.

Virat sijoittuvat Ylämyllyn alueelle uutena muodostettavaan yhtenäiseen peruskouluun. Syksystä 2021 alkaen koulussa opiskelee noin 920 oppilasta luokilla 1-9. Opiskelu tapahtuu kolmessa eri rakennuksessa, uudessa yläkoulurakennuksessa sekä Jyrin ja Paloaukean yksiköissä. Opetus- ja kasvatushenkilöstöä tulee olemaan noin 100. Koulut sijaitsevat melko lähellä toisiaan, matkaa Jyrin ja Paloaukean yksiköistä uuteen yläkoulurakennukseen tulee 1 km. Virka-apulaisrehtorit toimivat osana uuden Ylämyllyn koulun johtotiimiä. Johtotiimiin kuuluvat rehtori ja kolme virka-apulaisrehtoria. Nyt haettavat apulaisrehtorit toimivat pääasiassa alakoulun puolella Jyrin ja Paloaukean yksiköissä, mutta molemmilla on myös työtehtäviä koskien koko yhtenäistä peruskoulua.
 
Etsimme innostavaa ja kehittämismyönteistä pedagogiikan ammattilaista, jolla on osaamista koulun esimiestehtävistä. Apulaisrehtorilla tulee olla vahvaa osaamista koulun toiminnan eri osa-alueista mm. opetussuunnitelmasta, oppilashuollon ja oppilaiden tuen järjestämisestä sekä oppilaitosturvallisuudesta.

Haluamme, että työskentelet positiivisen pedagogiikan hengessä lasten ja nuorten parissa sekä teet yhteistyötä työyhteisön jäsenten ja koulua ympäröivien verkostojen kanssa. Toivomme sinulta kiinnostusta uuden koulun toimintakulttuurin kehittämiseen ja hyviä tieto- ja viestintäteknologisia taitoja. Koulun kehittämistyössä hyödynnetään ulkopuolisia hanke- /avustusrahoituksia, joiden hallinnointi voi kuulua apulaisrehtorin tehtäviin. Lisäksi apulaisrehtori voi tarvittaessa toimia erilaisissa seudullisissa ja maakunnallisissa työryhmissä ja verkostoissa.

Apulaisrehtorilla tulee olla johtamansa oppilaitoksen opettajan kelpoisuus ja riittävä kokemus opettajan tehtävistä (opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen pätevyys) Lisäksi hänellä tulee olla suoritettuna opetushallinnon tutkinto.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Virka täytetään 26.7.2021 alkaen ja täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

 

Työ alkaa:    26.7.2021
Palkkaus:    OVTES:n mukaan
Työavain:    353129


Yhteystiedot
Hyvinvointijohtaja
Riitta Lappalainen
p. 0408347185
riitta.lappalainen@liperi.fi


Rehtori
Antti Ikonen
p. 0505490071
antti.ikonen@edu.liperi.fi

 

 

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute