Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Koulukuljetusten aikataulut on julkaistu Wilmassa

Koulukuljetusten aikataulut on julkaistu Wilmassa

Koulukuljetusten aikataulut on julkaistu Wilmassa. Julkaisemme vielä myöhemmin koulukuljetusten reittitiedotteen kunnan sivuilla www.liperi.fi. Tästä tiedotteesta ei löydy tarkkoja aikatauluja, vaan ne on haettava Wilmasta.

Koulukuljetusten aikataulut on julkaistu Wilmassa

Julkaisemme myöhemmin myös koulukuljetusten reittitiedotteen kunnan sivuilla www.liperi.fi. Tästä tiedotteesta ei löydy tarkkoja aikatauluja, vaan ne on haettava Wilmasta.

Joensuun seudun tai Elyn Waltti-busseilla kulkevilla oppilailla Wilmassa näkyy vain bussin numero, ei kuljetuksen aikataulua. Aikataulutiedot löytyvät nettisivuilta https://joensuu.digitransit.fi/

Niiden lasten osalta, jotka kulkevat kahdesta eri osoitteesta kouluun, lähetämme lisätietoja aikataulusta joko sähköpostilla tai tekstiviestillä keskiviikkona 12.8.2020.

Koulubusseja rivissä

Lisätietoja antaa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute