Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Jyrin alueelle rakennutetaan uusia jalankulun ja pyöräilyn väyliä

Jyrin alueelle rakennutetaan uusia jalankulun ja pyöräilyn väyliä

Uusien väylien suunnittelu alkaa kesäkuussa 2022. Alueen kiinteistöjen omistajille järjestetään kesän aikana palaveri, jossa on mahdollisuus tutustua suunnitteluaineistoon.

Liperin kunta rakennuttaa uusia jalankulun ja pyöräilyn väyliä Jyrin alueelle.

Alue, jolle väyliä suunnitellaan, sijaitsee Patteristontiellä välillä Kasarmintie-Jyrinlenkki, Paloaukeantiellä välillä Patteristontie-Hoprinkalliontie sekä Hoprinkalliontiellä välillä Paloaukeantie-Tykistöntie. Lisäksi tarkastellaan alueella olevien risteysten toimivuuksia ja suunnitellaan uusia joukkoliikenteen pysäkkejä.

Maastotyöt ja kartoitus alkavat kesäkuussa 2022. Suunnittelutyö valmistuu syyskuun loppuun mennessä. Rakennustyöt ajoittuvat kesään 2023 siten, että koko hanke on valmis syyskuussa 2023.

Suunnittelualueelle sijoittuvien kiinteistöjen omistajille järjestetään kesällä 2022 palaveri, jossa on mahdollisuus tutustua suunnitteluaineistoon ja keskustella niihin liittyvistä asioista.                             

Kartta Ylämyllyn alueesta.

Lisätietoja tarvittaessa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute