Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Juhannusviikonloppuna Pohjois-Karjalassa todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa

Juhannusviikonloppuna Pohjois-Karjalassa todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa

Tartuntoihin ei liity laajempia altistumisia ja Siun sote on ollut suoraan yhteydessä kaikkiin altistuneisiin.Edelleen on syytä hakeutua lievissäkin oireisssa koronavirustiin ja noudattaa terveysturvallisuusohjeita.

Pohjois-Karjalassa on todettu juhannusviikonlopun (25.-27.6.2021) aikana kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista suurin osa on peräisin ulkomailta tai ne on todettu jo karanteenissa olleilla henkilöillä. EM-kisamatkalta peräisin olevia tartuntoja on todettu neljä kappaletta pohjoiskarjalaisilla. Kahden tartunnan alkuperä ei ole tiedossa.

Uusia tartuntoja on todettu viikonloppuna Joensuussa, Juuassa, Liperissä ja Rääkkylässä. Tartuntoihin ei liity laajempia altistumisia ja Siun sote on ollut suoraan yhteydessä kaikkiin altistuneisiin.

Siun sote muistuttaa, että edelleen on syytä hakeutua oireisena koronavirustiin ja noudattaa terveysturvallisuusohjeita.

Juuassa on viime viikon aikana todettu yhteensä seitsemän koronavirustartuntaa. Tartunnoista valtaosa liittyy samaan, perhepiirissä levinneeseen tartuntaketjuun. Yhteen tartunnoista liittyy myös mahdollisia altistumistilanteita Juuan keskustan liikkeissä 23. ja 24.6.

Altistumispaikat on koottu Siun soten verkkosivuille osoitteeseen www.siunsote.fi/koronaviruksen-altistumispaikat. Samaan aikaan samoissa tiloissa olleita kehotetaan tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan lievissäkin oireissa koronavirustestiin.

 

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute