Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Jouluisia tapahtumia ympäri Liperiä, kunnan joulupuuro tarjolla 1.12. kirkonkylällä

Jouluisia tapahtumia ympäri Liperiä, kunnan joulupuuro tarjolla 1.12. kirkonkylällä

Kunnan tarjoama maksuton joulupuuro on tänä vuonna tarjolla kirkonkylän joulunavauksen yhteydessä. Katso uutisesta myös muut joulunavaukset ja jouluiset tapahtumat Liperissä!

Paloaukean joulumyyjäiset lauantaina 25.11. klo 10–13 Ylämyllyllä, Jyrin ruokalassa, Patteristontie 12. Myyjäisten järjestäjänä on Vanhempainneuvosto Rumpu ry. Myytävänä muun muassa joululeivonnaisia ja käsitöitä, lapsille poniajelua ja kaverikoiria rapsuteltavana. Myyntipaikkojen tiedustelu sähköpostitse: vanhempainneuvostorumpu@gmail.com.

Liperin kirkonkylän joulunavaus perjantaina 1.12. iltapäivän aikana. Mukana olevia yrityksiä ja tapahtumia on Liperin Keskustien, Myllypuodin ja Yhteisötalon ympäristössä. Liperin kunta tarjoaa tapahtumassa maksuttoman joulupuuron klo 14–17 Yhteisötalolla, Opintie 2. Lue lisää tapahtumakalenterista.

Joulukorttikampanjan korttiaskartelupaja tapahtuman yhteydessä Liperin kirjastolla, Keskustie 12, klo 12–15. Lue lisää joulukorttikampanjasta tästä uutisesta.

Tervetuloa tonttukylään! Luontoliikuntatapahtuma lapsiperheille lauantaina 2.12. klo 10–12 Käsämässä, Silmutie 9. Tonttukylä on luontoliikuntatapahtuma, johon perheet voivat saapua oman aikataulunsa mukaan. Tapahtuma sijoittuu ammattiopisto Luovin maastoon Käsämän Huttulammelle, jonka ympäri kiertävällä polulla seikkaillaan tonttukylän jouluisten tehtävien parissa. Tapahtuman järjestää Liperin kunnan hyvinvointipalvelut osana AVI:n rahoittamaa Perheet liikkumaan -hanketta yhdessä partiolippukunta Liperin Kokkoveikkojen kanssa.

Viinijärven kylän joulunavajaiset lauantaina 2.12. klo 10–14 Viinijärven koululla, Kirkkotie 4. Myytävänä muun muassa koristeita ja jouluherkkuja. Tapahtuman järjestää Viinijärven kyläyhdistys ry, joka vastaa myös myyntipaikkojen varauksista: viinijarvenkyla@gmail.com, p. 040 416 7010.

Yhteislaulutilaisuus Kauneimpia joululauluja sunnuntaina 3.12. klo 16-19 Liperin Yhteisötalolla. Pääsymaksu 5 euroa sisältää kahvin/teen ja kahvileivän. Kahvitus klo 16 alkaen. Tuotto Yhteisötalon hyväksi. Arpajaiset. Tapahtuman järjestää Eläkeliiton Liperin yhdistys, Liperin Eläkkeensaajat, Liperin Karaokekerho ja P-K:n Syöpäyhdistyksen Liperin paikallisosasto.

Tilamyymälän pikkujoulut Koivulan farmilla torstaina 7.12. klo 15–18, Nivankankaantie 11b, Liperi. Paikalla Joulupukki, myös pipari- ja glögitarjoilu. Tapahtumassa Kahvila Mocca myymässä leivonnaisia. Myynnissä myös kransseja, joulukortteja, suklaataloja ja käsitöitä. Tapahtuman järjestää Koivulan farmi, koivulan-farmilla.webnode.fi.

Joulun taikaa -tapahtuma lauantaina 9.12. klo 15–17 Ylämyllyllä, Tehtaantie 6–8. Arpajaiset, poniajelua, tulennielijä. Myynnissä muun muassa käsitöitä, leivonnaisia ja joulukuusia. Huom! Tapahtuman pysäköinti Ylämyllyn koulun Patteriston yksiköllä (yläkoulu), Laavupolku 2. Tapahtuman järjestää HyvänOlon Mylly, info@hyvanolonmylly.fi.

Hyvän joulun toivotus -joulukonsertti torstaina 14.12. Liperin kirkossa, Tutjuntie 1. Solisteina Nina Kari ja Harri Piiroinen, säestää kanttori Hannele Sorvari. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 €. Konsertin järjestää Oikea Valinta/Laulaja Nina Kari.

Kauneimmat joululaulut Liperin kirkossa sunnuntaina 17.12. klo 18, Tutjuntie 21.


Tapahtumajärjestäjä: muistathan ilmoittaa tapahtumasi myös maakunnalliseen tapahtumakalenteriin? Sen käyttö on yhdistyksille, järjestöille, yrityksille ja muille toimijoille maksutonta.

Ohjeet tapahtumakalenterin käytöstä löydät suoraan sen etusivulta: https://tapahtumat.pohjois-karjala.fi/fi-FI. Maakunnan, Joensuun kaupungin ja Karjalaisen tapahtumakalenterit ovat linkittyneet toisiinsa, eli riittää, kun täytät tapahtumatietosi vain yhteen!

Kimalteella koristeltu joulukuusen pallo, taustalla muita joulukoristeita

Puuttuuko tapahtumasi? Ota yhteyttä:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute