Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

Ylläoleva linkki aukeaa 3.1.2020.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Haemme hankekoordinaattoria ja työhönvalmentajia työllisyyshankkeelle

Haemme hankekoordinaattoria ja työhönvalmentajia työllisyyshankkeelle

Haemme hankekoordinaattoria sekä seitsemää työhönvalmentajaa YhteisTYÖLLÄ tuloksiin työllisyyshankkeelle. ESR-hanke on Liperin, Kontiolahden, Outokummun ja Polvijärven hallinnoima yhteistyöhanke.

Hankekoordinaattorina pääset kehittämään ja innovoimaan uusia työllisyyttä edistäviä malleja ja toimintatapoja yhdessä hankehenkilöstön kanssa. Hankekoordinaattorin toimipaikka sijoittuu Liperiin, mutta työ edellyttää liikkumista neljän hankekunnan välillä.

Hakuaika päättyy 10.12.2019 klo 15.00.

 

Työhönvalmentajat sijoittuvat hankekuntiin (Liperi 2, Kontiolahti 2, Outokumpu 2 ja Polvijärvi 1). Voit esittää ensisijaisen toivomuksesi työskentelypaikkakunnasta hakulomakkeella. Kukin hankekunta toimii oman alueensa työhönvalmentajien työnantajana.

Työhönvalmentajana ohjaat ja valmennat työnhakijoita kohti koulutusta, työtä tai muita työllistymistä edistäviä toimia ja kehität tapoja tukea työvoiman liikkuvuutta alueella. Teet työtä persoonallasi ja sinulla on taito kohdata ja motivoida ihmisiä.

Hakuaika päättyy 10.12.2019 klo 15.00.

Tehtävät ovat hankkeen toteuttamisaikaan sidottuja, määräaikaisia työsuhteita. Työt alkavat viimeistään 1.2.2020, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen.

Liperin logo

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute