Viinijärven päiväkoti pääkuva

Navigaatiovalikko

Viinijärven päiväkoti sisältö

Viinijärven päiväkoti

Viinijärven päiväkoti toimii Viinijärven koulun yhteydessä. Pienryhmätoiminta ja lasten vahvuuksien korostaminen näkyvät päiväkotimme arjessa. Teemme päivittäin yhteistyötä esi- ja alkuopetuksen kanssa. Päiväkodin ympäristö mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja retket luontoon. Lasten valitsema ja merkkaama lähiluontopolku on meillä aktiivisessa käytössä. Yhteinen tekeminen on meille tärkeä tapa löytää oppimisen ilo.

Päiväkodissa toimii kolme sisarusryhmää. Hepokatit, Herukat ja Heilurit ovat koulun kanssa samassa rakennuksessa. Päiväkodin pihalla on myös kota!

Kodin ja päiväkodin välisessä viestinnässä käytetty Tenavanetti/Kasvunkansio on poistunut käytöstä. Tilalle on otettu sovellus nimeltä TinyApp. Lisätietoja TinyApp -sovelluksesta saat omasta päiväkodista tai osoitteesta www.tinyapp.biz.

Viinijärven päiväkoti

Kirkkotie 4, 83400 Viinijärvi 

Ryhmät:

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Muista ilmoittaa täydentävän varhaiskasvatuksen tuntivaraus

Muista ilmoittaa täydentävän varhaiskasvatuksen tuntivaraus

Ilmoita tuntivaraus ja mahdollinen kuljetustarve palvelusuunnittelija Hanna Ruotsalaiselle.

Muista ilmoittaa lapsellesi (2015 syntyneet) täydentävän varhaiskasvatuksen tuntivaraus ensi syksyä varten, ellet tehnyt sitä jo esiopetukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutonta esiopetusaikaa on kaikilla 4 h/päivä ja tarvittaessa täydentävän varhaiskasvatuksen tuntivaraus valitaan 50-130 tunnin/kk väliltä. Tarvitsemme tiedon hyvissä ajoin, koska se vaikuttaa henkilöstömäärään yksiköissä.

Jos lapsesi tarvitsee kuljetuksen esikouluun (matka lähimpään esiopetuspaikkaan yli 3 km), niin ilmoita siitä kuljetustarvelomakkeella. Kuljetusten reitit suunnitellaan yhdessä perusopetuksen kuljetusten kanssa ja reitit voivat jossain määrin vaikuttaa ryhmien muodostamiseen.

Tuntivarauksen ja kuljetustarvelomakkeen voit lähettää palvelusuunnittelijalle osoitteeseen hanna.ruotsalainen@liperi.fi.

Huomaathan, että ilmoittautuminen koskee 2015 syntyneitä!

Kaksivuotiseen esiopetuskokeiluun ilmoittautuminen ei ole vielä auki ja tiedotamme erikseen siitä, kun kokeilun käytännön järjestelyt etenevät.

Kaksi lasta kukkakedolla tutkimassa kasveja

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Annina Hirvonen

Varhaiskasvatuksen vastaava
 040 740 1878
annina.hirvonen@edu.liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute