Navigaatiovalikko

Työ- ja yrityspalvelut ländäri sisältö

Työ- ja yrityspalvelut

Liperin kunnan avoimet työpaikat löydät Kuntarekry.fi-palvelusta. Työllisyyskoordinaattori ja työhönvalmentaja ovat sekä työnantajien että työnhakijoiden käytettävissä. Yrittäjäpalvelut Liperissä järjestää Lipertek Oy. Maaseutupalvelut hoitaa muun muassa maaseudun elinkeinojen kehittämiseen ja lomitukseen liittyviä tehtäviä.

Työ- ja yrityspalvelut ländäri kuvallinen nosto

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli käyttöön Liperissä

Yrityspalveluseteli on Liperin kunnan järjestämä uudenlainen tuki kunnan alueella päätoimipaikkaansa pitäville yrityksille.

Tuki on tarkoitettu Liperin kunnan aluetta päätoimipaikkana pitäville yrityksille, joilla on y-tunnus. Yritystoiminnan tulee olla päätoimista ja kannattavaa tai muuttua kannattavaksi yrityspalvelusetelin avulla toteuttavien toimenpiteiden avulla. Yritykset yritysmuodosta (ei yhdistykset) riippumatta missä tahansa yrityksen elinkaaren vaiheessa voivat hakea tukea!

Yrityspalveluseteli on yrityksille niin sanottua vähämerkityksellistä de minimis -tukea.

Tukea haetaan lomakkeella, joka löytyy Lipertekin verkkosivuilta yrityspalvelusetelin sivulta. Hakemukseen tulee kuvata yrityksen toiminta lyhyesti ja yrityspalvelusetelin käyttötarkoitus. Hakemukseen on liitettävä uusin tuloslaskelma ja tase tai niihin verrattava selvitys hakijan tuloista ja varallisuudesta.

Lue lisää ja hae yrityspalveluseteliä tai vaikka palveluntuottajaksi!

 
Lähikuva tietokoneesta, jonka näytöllä kaavoja ja kuvioita.

Lisätietoja:

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute