Tiedonhallintamalli, pääkuva

Navigaatiovalikko

Tiedonhallintamalli, sisältö

Tiedonhallintamalli

Tiedonhallintalaissa (TihL 906/2019) on säädetty tiedonhallintayksikön velvollisuudeksi laatia ja ylläpitää tiedonhallintamallia. Tiedonhallintamalli on kuvaus tiedonhallintayksikössä toimivien viranomaisten tehtävien hoidossa toteutettavasta tiedonhallinnasta.

Tiedonhallintamalli auttaa viranomaisia hallitsemaan jatkuvasti lisääntyvää tietomäärää. Se auttaa hahmottamaan ja hallitsemaan tiedon elinkaarta sekä siten tunnistamaan ja hallitsemaan myös uusien digitaalisten palvelujen käyttämiseen liittyviä riskejä.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kallioräjäytyksiä Keskustien remontin yhteydessä maanantaina 17. kesäkuuta

Kallioräjäytyksiä Keskustien remontin yhteydessä maanantaina 17. kesäkuuta

Liperin Keskustien remontin yhteydessä tehdään jälleen kallioräjäytyksiä maanantaina 17. kesäkuuta klo 8-16 välillä. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Liperin kirkonkylän Keskustien remontin yhteydessä tehdään peruskallion räjäytystä maanantaina 17. kesäkuuta klo 8-16. Räjäytystyön paikkana on vanhan kunnantalon kohta (Keskustie 10).

Räjäytystyön vuoksi henkilö- ja ajoneuvoliikenne ohjataan tuoksi ajaksi muualle. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Pyydämme yleisesti huomioimaan muuttuvia liikennejärjestelyjä Keskustien ympäristössä. Ajoneuvoliikenteelle ei ole läpiajomahdollisuutta Liperintieltä Käsämäntielle.

Liperintien liittymästä pääsee ajoneuvoliikenne mm. kukkakaupan, Tokmannin, apteekin, Moccan ja Kotiseutu-uutisten kiinteistöille sekä Otto-automaatille. Varolantien ja Käsämäntien kautta ajoneuvoliikenne pääsee K-Marketille ja kirjastolle.

Kevyelle liikenteelle on opastettu omat läpikulkureitit Keskustien ympäristössä.

Tietyömaan varoituskolmio

Lisätietoja:

Yhteystiedot

Arto Kuivalainen

Tiedonhallintasuunnittelija
 040 674 7642
arto.kuivalainen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

Minna Saarelainen

Asianhallintasihteeri
 040 630 0763
minna.saarelainen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute