Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Muista ilmoittaa täydentävän varhaiskasvatuksen tuntivaraus

Muista ilmoittaa täydentävän varhaiskasvatuksen tuntivaraus

Ilmoita tuntivaraus ja mahdollinen kuljetustarve palvelusuunnittelija Hanna Ruotsalaiselle.

Muista ilmoittaa lapsellesi (2015 syntyneet) täydentävän varhaiskasvatuksen tuntivaraus ensi syksyä varten, ellet tehnyt sitä jo esiopetukseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutonta esiopetusaikaa on kaikilla 4 h/päivä ja tarvittaessa täydentävän varhaiskasvatuksen tuntivaraus valitaan 50-130 tunnin/kk väliltä. Tarvitsemme tiedon hyvissä ajoin, koska se vaikuttaa henkilöstömäärään yksiköissä.

Jos lapsesi tarvitsee kuljetuksen esikouluun (matka lähimpään esiopetuspaikkaan yli 3 km), niin ilmoita siitä kuljetustarvelomakkeella. Kuljetusten reitit suunnitellaan yhdessä perusopetuksen kuljetusten kanssa ja reitit voivat jossain määrin vaikuttaa ryhmien muodostamiseen.

Tuntivarauksen ja kuljetustarvelomakkeen voit lähettää palvelusuunnittelijalle osoitteeseen hanna.ruotsalainen@liperi.fi.

Huomaathan, että ilmoittautuminen koskee 2015 syntyneitä!

Kaksivuotiseen esiopetuskokeiluun ilmoittautuminen ei ole vielä auki ja tiedotamme erikseen siitä, kun kokeilun käytännön järjestelyt etenevät.

Kaksi lasta kukkakedolla tutkimassa kasveja

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute