Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin vapaa-aikapalveluihin haetaan lisää tekijöitä

Liperin vapaa-aikapalveluihin haetaan lisää tekijöitä

Haettavana ovat nuorisotyön vapaa-aikaohjaajan ja etsivä nuorisotyöntekijän määräaikaiset tehtävät. Hakuaika päättyy 13. joulukuuta 2020.

Tervetuloa osaksi Liperin kunnan vapaa-aikapalveluita! Haemme joukon vahvistukseksi vapaa-aikaohjaajaa nuorisotyöhön ja etsivä nuorisotyöntekijää.

Nuorisotyön vapaa-aikaohjaajan työtehtäviin kuuluu nuorisotalotoiminnan ohjaaminen, pääasiallisesti Liperin kirkonkylällä, mutta myös Ylämyllyllä ja Viinijärvellä.

Vapaa-aikaohjaajan työ edellyttää halua toimia verkostoissa ja kehittää liperiläistä nuorisotyötä eri toimijoiden kanssa. Vapaa-aikaohjaajan työhön kuuluu myös vapaa-aikapalveluiden yhteisten tapahtumien ja toiminnan suunnittelua ja toteutusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä, jonka lisäksi hakijalla tulee olla mahdollisuus käyttää omaa autoa. Työn kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen nuorisoalan tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Etsivä nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat muun muassa yläkoulun oppilaiden koulunkäynnin tukeminen, jalkautuminen korona-ajasta kärsineiden nuorten koulunkäynnin tueksi, yhteistyö yläkoulun pienluokkien ja jopoluokan kanssa, Nuotta-valmennuksien toteuttaminen sekä yhteistyö ammattioppilaitosten kanssa.

Etsivä nuorisotyöntekijä toimii myös erilaisissa kunnan ja seudun työryhmissä ja verkostoissa. Hän tulee työskentelemään työparina kunnan toisen etsivä nuorisotyöntekijän kanssa. Työ sisältää päivä- ja iltatyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen nuorisoalan tutkinto, tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Hakuaika molempiin tehtäviin päättyy 13. joulukuuta 2020 klo 23:59.

Nuoria maalaamassa Ylämyllyn graffitiseinää

Lisätietoja tehtävistä antavat:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute