Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kirkonkylän vesijohtosaneerauksen rakennustyöt alkavat

Kirkonkylän vesijohtosaneerauksen rakennustyöt alkavat

Saneerauksen rakennustyöt alkavat 6. huhtikuuta ja vedenjakeluun on tulossa eri pituisia katkoksia, joista tiedotetaan hyvissä ajoin.


Liperin kunnan elinympäristöpalvelut saneeraa tämän vuoden aikana kirkonkylän vesijohtoverkostoa n. 800 metrin matkalta. Saneerattava alue saattaa laajentua myös tästä, mutta tiedotamme vielä erikseen, mikäli näin käy.

Saneerauksen yhteydessä on tarkoitus uusia nykyistä valurautaverkostoa vesitornin ympäristössä ja rakentaa kokonaan uusi yhteys vesitornilta Metsätien jo aikaisemmin saneerattuun verkostoon.

Vesijohtoa uusitaan myös Keskustien molemmin puolin leikkikentän läheisyydessä sekä vanhat osuudet peltoalueen reunalla Tolpontien eteläpuolitse aina Keskustielle saakka ja toiseen suuntaan aina Kaivantotien länsipuolitse Käsämäntielle ja sen ali niin sanotulle keskuspumppaamon tontille saakka. Saneerauksen yhteydessä uusitaan myös kaikki käytöstä poistuvaan vesijohtoon liitetyt runko- ja talojohdot. Talojohdot uusitaan tontin rajoille saakka, mihin asennetaan uudet sulkuventtiilit.

Urakoitsija aloittaa työt 6.4.2020 ja työn on oltava valmis 28.8.2020 mennessä .

Liitostyöt tulevat aiheuttamaan eri pituisia katkoksia vedenjakeluun mutta niistä pyritään tiedottamaan hyvissä ajoin. Runkojohtojen liitostöitten vaikutusalue voi olla laajempikin. Yksittäisen kiinteistön liittämisestä aiheutuvasta vesikatkosta sovitaan suoraan kiinteistön omistajan kanssa.

Urakoitsijana toimii SKS lnfra Oy. Urakoitsijan yhteyshenkilö on Seppo Saarelainen, p. 050 390 4361.

Kunnan puolelta lisätietoja antaa valvoja Taisto Tuononen, p. 0400 570 102.

Pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

Alla karttaliite saneerattavasta alueesta:

Karttaliite kirkonkylän alueen vesiojohtosaneerauksen alueesta

Käsi ottamassa vettä pulloon lavuaarin hanasta.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute