Romuajoneuvot pääkuva

Navigaatiovalikko

Romuajoneuvot sisältö

Romuajoneuvot

Kun ajoneuvon matka on lopullisesti päättynyt, se tulee viedä romuajoneuvojen vastaanottopaikkaan.

Romuajoneuvon viimeisellä omistajalla on velvollisuus viedä ajoneuvo viralliseen vastaanottopaikkaan. Vastaanottopaikat löytyvät Suomen Autokierrätys Oy:n verkkosivuilta.

Virallisesta vastaanottopaikasta saat romutustodistuksen, jolla saat poistettua ajoneuvon rekisteristä. 

Jos kunnan alueelta löytyy hylätty romuajoneuvo, kunta perii sen siirtämisestä aiheutuneet kustannukset ajoneuvon omistajalta tai haltijalta.

Romuajoneuvojen vastaanottopaikkoja Joensuussa

Kuusakoski Oy Joensuun palvelupiste
Lylykoskentie 35, 80130 Joensuu
p. 020 781 7550

Autopurkamo Karjalan Purku-Pojat Oy
Lylykoskentie 27, 80130 Joensuu
p. 0400 229 800

Stena Recycling Oy, Joensuu
Hallbergintie 24, 80100 Joensuu
p. 013 825 352 tai 010 778 0131

Tylite International Oy
Telitie 6, 80100 Joensuu
p. 0400 573 263

Autopurkamo E. Kärnä
Leinosenmäentie 25, 82220 Niittylahti
p. 013 871 770

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Sähköisen asioinnin verkkopalvelu Miunpalvelut.fi on uudistunut

Sähköisen asioinnin verkkopalvelu Miunpalvelut.fi on uudistunut

Miunpalvelut.fi säästää aikaa, hermoja ja luontoa – sähköisen asioinnin verkkopalvelu kokoaa yhteen Pohjois-Karjalan kunnallisia ja sote-palveluja

Miunpalvelut.fi on Pohjois-Karjalan asukkaille ja yhdistyksille suunnattu arkea helpottava verkkopalvelu. Se kokoaa kätevästi yhteen kaikkien Pohjois-Karjalan kuntien sekä Siun soten palveluja, jotka on mahdollista hoitaa verkossa. Palvelussa voi tehdä kattavasti erilaisia kunnallisten ja sote-palvelujen ilmoituksia ja hakemuksia sähköisesti.

Sähköisen asioinnin suurimpia valtteja on mahdollisuus hoitaa asioita vaivattomasti missä ja milloin vain. Riittää, että käytössä on toimiva internet-yhteys. Verkkopalvelussa asioimalla säästää paitsi aikaa myös hermoja ja luontoa, kun hakemus- ja ilmoituspapereita ei tarvitse erikseen tulostaa ja toimittaa eteenpäin. Miunpalveluissa kaikki tieto kulkee sähköisesti, joten asian käsittelyn etenemistä on myös helppo seurata.

Miunpalvelut.fi-osoitteessa voi tehdä esimerkiksi yksityistieavustushakemuksen tai risujenpolttoilmoituksen kotisohvalta käsin iltauutisten katselun lomassa. Verkkopalvelusta löytyvät lisäksi esimerkiksi hakemus ikääntyvien palveluihin sekä huoli-ilmoitus. Miunpalvelut sopii myös yhdistysten käyttöön. Yhdistykset voivat hakea verkkopalvelun kautta muun muassa kuntien avustuksia.

Miunpalvelut-verkkopalvelu julkaistiin jo vuonna 2016, kun sitä edeltänyt E-palvelut-sivusto muutti nimensä pohjoiskarjalaiseen suuhun sopivammaksi. Vähitellen kaikki maakunnan kunnat sekä Siun sote siirtyivät käyttämään palvelua.

Alkuvuonna 2020 Miunpalvelujen verkkoalusta sekä ulkoasu muuttuivat, ja samalla sivuston käytettävyys parantui. Kehittäminen jatkuu edelleen, ja palveluun lisätään säännöllisesti uusia sisältöjä, jotta siitä olisi kuntalaisille mahdollisimman paljon hyötyä.

Lähikuvassa kädet kannettavan tietokoneen näppäimistöllä

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute