Retkisatamat pääkuva

Navigaatiovalikko

Retkisatamat, sisältö

Retkisatamat

Tervetuloa Liperiin vesireittejä pitkin! Retkisatamistamme löydät palveluita itsellesi ja veneellesi. Kunnan alueella on myös Pidä Saaristo Siistinä ry:n ylläpitämiä retkisatamia.
  • Saaristonranta, Saaristotie 25, Tutjunniemi, septitankin tyhjennysmahdollisuus, vesipiste, polttoaine ja kesäkauppa ja -ravintola (Saariston Puoti).
  • Kirkkoranta, Heinävedentie 2, Liperin kirkonkylä, septitankin tyhjennys, vesipiste, kesäravintola (Rantamakasiini

Liperin kunnan ylläpitämien vene- ja veneenlaskupaikkojen lisäksi Tutjun saaristosta löytyy Pidä Saaristo Siistinä ry:n ylläpitämiä retkisatamia.

  • Suursaari
  • Tikankaivanto
  • Tikansaari
  • Linnankallio
  • Laakkeensaari

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kunnan vapaa-aikapalveluiden avustushaku avoinna maaliskuussa

Kunnan vapaa-aikapalveluiden avustushaku avoinna maaliskuussa

Vapaa-aikapalveluiden avustuksia haetaan sähköisesti Miunpalveluiden kautta. Tutustu etukäteen kunnan avustussääntöön.

Liperin kunnan vapaa-aikapalveluiden vuosiavustukset liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimintaan ovat haettavissa 1.–31. maaliskuuta ensisijaisesti sähköisesti Miunpalveluiden kautta.

Liikunta- ja nuorisoavustuksia voivat hakea vain rekisteröidyt yhdistykset. Kulttuuriavustuksia voivat hakea sekä rekisteröidyt yhdistykset, rekisteröitymättömät toimintaryhmät että yksityishenkilöt.

Lisätietoja hakemisesta, kunnan avustussääntö sekä pisteytystaulukot löytyvät kunnan verkkosivulta www.liperi.fi/vuosiavustukset-ja-yhteistyosopimukset.

Voit hakea edelleen myös paperisella hakulomakkeella. Avaa tästä tulostettava lomake. Postita hakemus osoitteeseen Hyvinvointilautakunta, Vapaa-aikapalvelut, PL 20, 83101 Liperi. Postitse lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä ennen määräajan umpeutumista.

Kaksi lasta maalaamassa luokkahuoneessa akryyliväreillä.

Lisätietoja:

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute