Navigaatiovalikko

Moottoriurheilukeskus, sisältö

Liperin moottoriurheilukeskus

Liperistä löydät mainiot puitteet myös moottoriurheiluun.

Joensuun Urheiluautoilijoiden autourheilukeskus sijaitsee Ylämyllyllä, osoitteessa Polvijärventie 25.

Seura on rakentanut yhden Suomen hienoimmista JM/RC- ja Karting -radoista. Radan yhteydestä löydät monitoimirakennuksen, joka palvelee seuran jäseniä koulutus-, virkistys- ja toimistokäytössä. Kilpailujen yhteydessä se toimii myös kuulutus, ajanotto- ja tuomaristotilana.

Kartingradan yhteydessä on nykyaikainen ja monipuolinen huolto- ja kerhorakennus.

Joensuun urheiluautoilijoiden jäsenenä voit harrastaa muun muassa pienoisautoilua, kartingia, jokamiehenluokkaa eli jokkista, rallisprinttiä, rallicrossia ja ralliautoilua.
 

Moottoriurheilukeskus katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liprakan joulun ja uudenvuoden aukiolot

Liprakan joulun ja uudenvuoden aukiolot

Katso Liprakan uimahallin ja kuntosalin aukioloajat joulunpyhinä ja uutena vuotena tästä.

Liprakan uimahallilla lipunmyyntipiste palvelee 20. joulukuuta saakka. Vuoden 2020 puolella Liprakassa ei ole enää lipunmyyntiä, vaan Liprakkaa lähin myyntipiste on Teboil Käsämä.

Liprakan lippuja ja sarjakortteja voit edelleen ostaa myös Liperin kunnanviraston palvelupisteestä (Varolantie 3, Liperi) arkisin klo 9–15. Palvelupisteessä maksuvälineenä käyvät myös Smartum ja ePassi. Liprakan verkkokaupasta voit hankkia kertakäyntejä tai ladata normaalihintaisia sarjakortteja, mikäli olet jo hankkinut kortin aiemmin.

Huomaathan, että Liprakka on suljettuna 23.–26. joulukuuta eli aatonaatosta Tapaninpäivään. Liprakan kuntosali ja uimahalli ovat suljettuna myös 30.12.2019–1.1.2020 sekä loppiaisena 6.1.2020.

Uimaan ja kuntosalille pääsee taas 2. tammikuuta alkaen.

Mahdollisista pop up -lipunmyynneistä tiedotamme erikseen myöhemmin!

Katso ajantasaiset aukiolotiedot Liprakan omalta sivulta. Tiedotamme muutoksista myös kunnan sosiaalisen median kanavissa ja Liprakan aulassa olevalla ilmoitustaululla.

Liprakan logo valkoisella pohjalla.

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute