Navigaatiovalikko

Moottorikelkkareitit, sisältö

Liperin moottorikelkkareitit

Liperin kunnan alueella kulkee maalla yli 35 kilometriä Pohjois-Karjalan virkistysreitistöyhdistyksen hallinnoimia kelkkauria. Ura kulkee Liperin kirkonkylältä Salokylän kautta Ylämyllylle. Ylämyllyltä pääset uria pitkin Huhmariin tai Pyhäselän jäälle, joista voit jatkaa matkaa muiden alueiden kelkkaurille tai reitistöille. Liperin kirkonkylä ja Ylämyllyn taajama tarjoavat erinomaiset lähtöpaikat urastolle ja monipuoliset palvelut kelkkaurien läheisyydessä.

Pohjois-Karjalan virkistysreitistöyhdistys ry on 12 kunnan ja noin 50 eri matkailupalveluyrityksen sekä kelkkailukerhon muodostama maakunnallinen yhteenliittymä, joka hallinnoi kelkkaurastoa ja huolehtii niiden kunnosta. Uraston kunnossa pitoa rahoitetaan kelkkailijoilta perittävillä uralupamaksuilla.

Liperin kunnan alueella toimii kelkkakerhona aktiivinen Liperin moottorikerho ry. Harrastuskerhon lajeina ovat moottorikelkat ja moottoripyörät, sekä moottoriurheilu yleensä.

Lisätietoja:

Yhteystiedot:

Facebookissa Liperin Moottorikerho ry

Pj. Atso Ahonen p.050 412 5582, vpj. Tomi Rautiainen p.050 540 7015.
 

moottorikelkkareitit katso myös nämä

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liprakan korttimaksupääte vaihdettu

Liprakan korttimaksupääte vaihdettu

Vialliseksi osoittautuneen Liprakan korttimaksupäätteen tilalle on saatu uusi pääte. Liprakan lisäksi Liprakan kertalippuja ja sarjakortteja voi ostaa Liperin kunnanvirastolta ja Käsämän Teboililta.

Liprakan uimahallin ja kuntosalin korttimaksupääte osoittautui vialliseksi. Olemme saaneet nyt Liprakkaan uuden korttimaksupäätteen. Pahoittelemme maksupäätteen ongelmista koitunutta haittaa!

Liprakassa käy maksuvälineenä siis käteinen, maksukortit ja Smartumit sekä ePassi. Lipunmyyntipiste on Liprakassa syyskauden, joulukuun 20. päivään saakka.

Liprakan lisäksi kertalippuja ja sarjakortteja voi ostaa Liperin kunnanvirastolta (Varolantie 3, 83100 Liperi) arkisin klo 9-11 ja 12-15, sekä Käsämän Teboililta (Käsämäntie 1, 83430 Liperi) tämän aukioloaikoina.

Liperin kunta järjestää pop up -lipunmyyntipisteen lauantaina 28. syyskuuta 2019 Liperin Leipäpäivässä Liperin koulukeskuksella (Koulutie 2, 83100 Liperi) klo 10-15!

Huomaathan, että tuona lauantaina Liprakassa ei ole lipunmyyntiä.

Liprakan logo valkoisella pohjalla.

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute