Mattisenlahden koulu pääkuva

Navigaatiovalikko

Mattisenlahden koulu sisältö

Mattisenlahden koulu

Mattisenlahden koulun pienessä kouluyhteisössä on myönteinen ja välittävä ilmapiiri.

Mattisenlahden koulussa toimii esiopetus sekä vuosiluokat 1.–6. yhdysluokkaopetuksena. Koulussa on noin 70 oppilasta esikoululaisineen ja kolme luokanopettajaa luokilla 1.–2., 3.–4. ja 5.–6. Lisäksi koulussa on esiopettaja ja koulunkäynninohjaaja. Koululla käy myös kiertäviä opettajia sekä koulu-ukki.

Koulullamme on myönteinen, turvallinen ja välittävä ilmapiiri. Pienessä kouluyhteisössä kohtaamme jokaisen oppilaan yksilönä ja huomioimme yksilöllisyyden myös opetuksessa. Toteutamme yhdessä koko koulun yhteisiä teemaviikkoja, ja oppilaat opettelevat asettamaan tavoitteita sekä yksilöllisesti että yhteisissä projekteissa.

Mattisenlahden koululta matkaa Liperiin on noin 13 kilometriä, Ylämyllylle noin 4 kilometriä ja Joensuuhun noin 20 kilometriä.

Mattisenlahden koulutie 7
80400 Ylämylly

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Ilmoittautuminen esi- ja perusopetukseen on alkanut

Ilmoittautuminen esi- ja perusopetukseen on alkanut

Tervetuloa kouluun ja esiopetukseen Liperin kunnassa syksyllä 2021! Esi- ja perusopetukseen ilmoittautuminen on käynnissä ja ilmoittautumisaika molempiin päättyy 31. tammikuuta 2021.

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esikouluikäisiä lukuvuonna 2021–2022 ovat 2015 syntyneet lapset.

Voit ilmoittaa lapsesi esiopetukseen sähköisellä lomakkeella Miunpalveluiden kautta 31.1.2021 mennessä.

Jos lapsesi tarvitsee päivittäisen neljän tunnin esiopetuksen lisäksi täydentävää varhaiskasvatusta, pääset tekemään hakemuksen samassa paikassa.

Esioppilas on oikeutettu kuljetukseen, jos hän käy pelkästään esiopetuksessa ja matka ylittää kolme kilometriä. Kuljetustarpeesta voit ilmoittaa kuljetustarvelomakkeella.

Esiopetus alkaa 11. elokuuta 2021 ja päättyy 20. toukokuuta 2022.

Kouluun ilmoittautuminen

Kouluun ilmoittautuminen tapahtuu tammikuun 2021 loppuun mennessä sähköisen Wilma-järjestelmän kautta. Koulunsa syksyllä 2021 aloittavien koteihin saapuu postia viimeistään viikolla 3.

Wilma-avainkoodi ja ohjeet Wilma-tunnusten tekemiseksi löytyvät postin tuomasta kirjeestä. Tunnukset luotuaan huoltaja kirjautuu järjestelmään, josta ilmoittautumislomake kouluun löytyy.

Jos lapsi ei ole osallistunut Liperin kunnan järjestämään esiopetukseen, tulee ilmoittautuminen tehdä paperisella ilmoittautumislomakkeella.

Lomake palautetaan Liperin kunnan hyvinvointipalveluihin, Varolantie 3, 83100 Liperi.

Jos lapsenne ei aloita koulua Liperin kunnan kouluissa, pyydämme ilmoittamaan siitä hyvinvointipalveluiden toimistosihteeri Minna Lavikaiselle, p. 040 670 4392.

Koulutarvikkeita ja älypuhelin puisella pöydällä

Lisätietoja esiopetukseen ilmoittautumisesta:

Lisätietoja perusopetukseen ilmoittautumisesta:

Yhteystiedot

Susanna Federley

Mattisenlahden koulunjohtaja
 0400 130 076
susanna.federley@edu.liperi.fi
Mattisenlahden koulutie 7, 80400 Ylämylly

Maija Kuronen

Koulusihteeri
 0400 350 224
maija.kuronen@edu.liperi.fi
Kirkkotie 4, 83400 Viinijärvi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute